HírekMotorokMotorozás

A Maritom mobilgarázs elbűvöl az egyszerűségével

Maritom mobilgarázsAz motorok tárolásának természetes helye a garázs, de sokan mégsem garázsban tartják az motorjukat különböző okok miatt.

Mire jó a mobilgarázs?

Egy garázs természetes védelmet nyújt a járműveinknek nem csak a tolvajok és vandálok ellen, hanem mindenféle környezeti károsító hatás ellen is. A téli fagy, az eső, az erős napsütés, netalán jégeső komoly károkat okozhat a motorban, ha a szabadban tartjuk.

Azonban a forgalomban lévő járművek száma messze meghaladja a garázsok számát, azaz nagyon sokat közülük a szabadban tartanak. A hagyományos építésű garázsok sok helyet foglalnak el és építésüket különböző rendeletek szabályozzák.

A mobilgarázs egy sokkal rugalmasabb megoldást kínál. A könnyen összeszerelhető és felállítható mobilgarázs kis helyet foglal el, és könnyedén lebontható vagy máshol újból felállítható, ha erre lenne igény. A mobilgarázs egy mobil garázs.

Maritom egy vezető név a piacon

A Maritom Lengyelország piacvezető vállalata, de a nemzetközi piacon is egy jól ismert névnek számít, amely a mobilgarázsokon kívül kutyakenneleket, tároló- és raktár helységeket is gyárt. A cég rendkívül kedvező árfekvésű termékeket kínál, és akár már 82000 Ft-ból is megvalósíthatja a garázsát. A Mariton legismertebb terméke természetesen a mobilgarázs, amely különböző méretben, színben és kialakításban kapható.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Maritom garázstípusok

A legnépszerűbb termék a 3 m x 5 m nagyságú trapézlemezből készült standard garázs. A 3 m széles és 5 m hosszú garázs hátrafelé lejt. A magassága elől 2.13 m, míg hátul 1.9 m. A garázsajtó egy kétszárnyú kapunak felel meg, amelyet kulccsal lehet zárni. Az ajtó belső oldalán egy tolózár található.

Hogyan állítható fel a mobilgarázs?

A garázs felállítása előtt néhány alapvető munkálatot el kell végeznie. A garázs alapjának szolgáló felületet vízszintesbe kell hoznia. A garázs betonalapnak meg kell haladnia a garázs tényleges méretét mindkét irányban. A teljes felületet nem feltétlenül kell betonnal kiönteni, hanem elégséges a négy saroknak megfelelő ponton betonlábakat elhelyezni.

Az alap elkészülte után választhatja azt a megoldást, hogy a cég teljesen ingyen kiszállítja és felszereli a garázst. Az összeszerelés és felállítás nagyon gyorsan elvégezhető.

A garázs falát képező lemezek rögzítése állványvas-elemek segítségével történik. Az állványvasat csavarokkal lehet a betonhoz rögzíteni, majd a lemezeket pedig szintén csavarokkal lehet az állványvashoz rögzíteni. Az állványvasak fogják össze a trapézlemez elemeket, majd ezeket csavarokkal kell egymáshoz rögzíteni. Miután a négy oldalsófal elkészült, azután a tetőlemez felhelyezésére kell sort keríteni.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük