Hírek

A legzsúfoltabb európai városok

tomtom europai varosokA holland műholdas navigációs cég a Tom Tom forgalom-visszajelző rendszerét használta,hogy összeállítsa Európa legzsúfoltabb városainak listáját.

 

Az eredmények alapján a húsz legzsúfoltabb város csökkenő sorrendben: Brüsszel, Varsó, London, Wroclaw, Toulouse, Lyon, Edinburgh, Marseille, Párizs, Manchester, Bradford, Belfast, Oxford, Milánó, Birmingham, Zürich, Oslo, Róma, Aberdeen és Nápoly.

 

Összehasonlítva az előző év eredményeivel, az Egyesült Királyságban és Franciaországban romlott a helyzet, és az összes európai ország közül az Egyesült Királyság a legzsúfoltabb.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A TomTom cég azt javasolja, hogy azok az eurólai sofőrök, akik szeretnék elkerülni a közlekedési dugókat vegyék célba Spanyolországot, Svájcot, Norvégiát, Magyarországot, Írországot vagy a Cseh Köztársaságot. Ezek az országok csak 1-1 várossal szerepelnek a legzsúfoltabb helyek ötvenes listáján. Magyarországon természetesen Budapest ez a város.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük