EseményekMotoros találkozó

A legnagyobb olaszországi amerikai autós találkozó nagykorú lett: 18° CRUISIN’ RODEO

18. Cruisin' Rodeo OlaszországJúlius 10-11-én a Cruisin’ Magazine életre hívta a 18. Cruisin’ Rodeót, a Made in USA autóknak szentelt legnagyobb olaszországi rendezvényt, amely az idei évtől hivatalosan is jelen van a klasszikus amerikai autók tervezett eseményei között.

A rendezvénynek a gyönyörű helyszínen, Como városa biztosította a helyszínt. A híres tó közelében található Driver Diner étterem Olaszország egyik legnagyobb amerikai stílusú vendéglátóhelye.

A számos látnivaló mellett szombat este a Hound Dog Rockers R&R Band koncertje, valamint az 1950-es évek jellegzetes stílusában öltözött gyönyörű pin-up lányok jelenléte forrósította a hangulatot.

Szombat reggel az első érkezők Olaszország számos részéből érkeztek, többek között Friuli Venezia Giulia, Marche, Veneto és Emilia Romagna tartományokból, több mint 600 km-t utazva.

Sok résztvevő érkezett a közeli Svájcból, egy olyan országból, amely mindig is szerette az amerikai autókat. Az autószépségverseny nevezőinek a száma vasárnapa meghaladta a 300-at.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mint mindig, most is sok USA-ban gyártott motorkerékpár volt a rendezvényen-. Köztük volt egy nagyon ritka V8-as motorral felszerelt Boss Hoss és sok Harley-Davidson minden korszakból és modellből.

Még több kép a Cruisin’ Rodeóról a galériában

A rendezvény végén kiosztották a díjakat. A CNO American Motors Club tagjai segítségével 5 klasszikus autót választottak ki a mezőnyből, amelyek kiemelkedtek a többiek közül az eredeti specifikációkhoz teljesen hű restaurálásukkal. A győztesek 2022-re szóló CNO American Motors Club tagságot kaptak.

A következő hasonló rendezvény Olaszországban a 26. Amerikai Autó Találkozó lesz szeptember 18-19-én Lignano Sabbiadoróban, majd az American Dream Padovában október 30-tól november 1-ig. Azután jövőre ismét 19. Cruisin’…

Képek:Mattia és Alessandro Negrini, Clara Zuliani és Deborah Zamparutti

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük