EseményekMotoros találkozó

A legnagyobb motoros csajbuli képekben

babes ride out 5Idén október 19-22. között rendezték meg ötödik alkalommal a Babes Ride Out elnevezésűnői motoros találkozót a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Parkban. 

A csajok a világ minden tájáról érkeztek a motoros találkozóra, miről leginkább a közösségi oldalakról lehet információkat szerezni. A résztvevők és a szervezők is megosztanak többszáz fotót az előkészületekről és a buliról is, de ettől még nem látunk bele a buli hangulatába. Elképzelni sem tudjuk, hogy például milyen forrók a nappalok a sivatagban, és mennyire hideg bír lenni éjszaka sátroban. 

A képek azért sem mutatják a teljes valóságot, mert már a belépésnél mindenki nyilatkozik, hogy beleegyezik-e hogy megosszák a róla készült képeket a világhálón és más médiumokban. Akin bizonyos színű karszalag van, arról nem készülhet fotó… így aztán az éjszakai fergetegpartikból tökéletesen kimarad, aki nincs ott. Ahogy a szervezett és spontán motoros túrák élményeiből sem látunk túl sokat. 

Bár vannak kisebb társaságok, akik fotóznak a helyi nevezetességeknél, és vannak fotósok, akik {tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}megosztanak igazán látványos képeket a lenge öltözetben, lobogó hajjal, retro sisakban suhanó csajokról{/tweetme}, ezek sem mutatják meg azt, hogy milyen színes társaság gyűlik össze ezen a hétvégén, hogy együtt ünnepeljék a motorozó nőket. 

Nekem bakancslistás a buli, kíváncsi lennék egyszer, hogy milyen a társaság, milyen az az ezernél is több motoros csaj, akik ilyenkor összegyűlnek, együtt hallgatják a koncerteket, sátoroznak, dumálnak egész éjszaka, és élvezik a szabadságot. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Most a szervezők nyilvánosságra hoztak néhány fotót, amik publikusak, és amikből kaphatunk egy kis ízelítőt a hangulatból. Azért azt gyanítom, hogy ennél sokkal több dolog történik ott, amit jó lenne személyesen megtapasztalni. 

Te eljönnél egy ilyen csak csajos hétvégére a sivatagba? 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük