CsajokTetkó a csajokon

A legjobb kartetoválás 2009

wera kartetko 2828Az elmúlt hónapban jóval kevesebben neveztek a Tetkó a Csajokon versenyre, mint korábban. Még szerencse, hogy csaknem minden nevezőnek két tetovált karja is van, így a versenyben mégis hasonló számú tetoválás vetélkedhetett egymással.

Az idei tetoválóverseny harmadik fordulójában érdekes helyzet alakult ki. A szavazás megkezdésétől szoros küzdelem folyt az első helyért. A furcsaság a dologban az, hogy Wera két karja, illetve az azokat díszítő ábrák fej fej mellett csatáztak egymással, folyamatos holtversenyben Brigi tetoválásával.

A nyereményeket felajánlották:

Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában!

A fórum látogatói szerint ez a tetoválási forma, illetve a karon lévő tetoválások nem igazán nőiesek. Pedig a nevezők mindegyike kifejezetten nőies nő. Talán ez a kritériuma annak, hogy egy karon lévő tetoválás mégis esztétikus maradjon a csajokon.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A győztes ábra júniusban tehát a Wera bal karját díszítő ágaskodó ló. A másik karján lévő ábra holtversenyben a második helyre volt elegendő Brigi nonfiguratív mintájával. Nekik, és a többi versenyzőnek is köszönjük a részvételt, és gratulálunk a győztesnek. Az ajándékait postán küldjük el.

A következő fordulóban a hason, illetve a mellkas első felén lévő ábrák kerülnek górcső alá. Ha ilyen tetoválásod van, még ezen a héten küldhetsz róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. Az július 19-ig beérkező mintákra július 21. és augusztus 9. között lehet majd szavazni.wera kartetko 2268nagybrigitta kartetko 081

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük