CsajokTetkó a csajokon

A legjobb hastetoválás 2009

szarvaslany tattoo 02Az idei Tetkó a Csajokon verseny negyedik fordulójában nyolc hölgy vállalkozott rá, hogy ország-világ elé tárja a hasát díszítő mesterművet. Habár több esélyes minta is volt a nevezők között, a győztes egy olyan ábra lett, amely már az előző évben is nagy sikert aratott olvasóink között.

Az idei tetoválóverseny negyedik fordulójában eleinte fej-fej mellett haladtak a szavazatok. Azután fordult a kocka, és az egyik ábra magasan elhúzott a többi mellett. Az érdekessége a dolgonak az, hogy a Szarvaslány hasát díszítő ábrát tavaly októberben a Tattoo Magazin különdíjjal jutalmazta, idén viszont olvasóink is ezt választották a legjobbnak.

A nyereményeket felajánlották:

Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag
Aquaman 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány

Még több kép a galériában!

Azért érdemes megemlíteni a második és a harmadik helyezettet is. Omnia, aki már több fordulóban is megmutatta tetoválásait, ismét egy különleges, és nagyon nőies kompozícióval indult. Sajnos most csak a harmadik helyre futotta a szavazatokból, míg a Manóka hasán lévő maci – mackórajongó lévén – a második helyhez elegendő szavazatot gyűjtött.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A szavazók között ebben a hónapban is kisorsoltunk egy pólót, amit ezúttal Bayarda nyert meg. Gratulálunk a győzteseknek, és köszönjük a részvételt a többieknek is. A nyereményeket postán küldjük el.

A következő – idei utolsó – fordulóban a háton lévő ábrák versenyeznek egymással. Az augusztus 23-ig beérkező mintákra augusztus 25. és szeptember 22. között lehet majd szavazni. Ha ilyen tetoválásod van küldj róla néhány jó minőségű fotót az info@csajokamotoron.hu címre. Mivel a deréktetoválások már versenyeztek, azokon kívül minden más, a háton lévő ábráról készült fotót várunk.

manoka86 058omnia 12

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük