EseményekHírekMotorverseny

A leggyorsabb marketinges: Jody Perewitz megdöntötte saját rekordját

altJody Perewitz munkája egyben a hobbija is.

Apja az Amerika szerte ismert motorépítő mester Dave Perewitz, aki az évek során főleg baggerek építésére szakosodott. A vállalkozásból a család is kiveszi a részét, így lett lánya Jody a cég marketingese.

A motorok szeretete hamar átragadt a lányra is. Olyannyira, hogy amikor épp nem a cég ügyeit intézi, a számára épített v-twin blokkos csúcsgéppel döntögeti a sebességrekordokat.

Egy motorépítő cégnek pedig nem is kell jobb reklámarc, mint egy szép nő, aki bejutott a 200-asok klubjába a Bonneville Salt Flatsen (203.111 mérföld/órás AMA rekord 2011-ben).

Legutóbb október elején tette próbára tudását, szintén a bonneveille-i pályán. A 28 éves versenyzőnőnek nem volt könnyű dolga: rendkívül esős, majd szeles időjárással kellett megküzdenie. Jody többször nekifutás után végül megdöntötte saját 189 mérföld/órás világrekordját: 196.9 mérföld/órával új FIM csúcsot állított fel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük