HírekMotorbemutatóMotorok

A Kawasaki Ninja H2 SX automatikusan világít 2023-ban

Kawasaki Ninja H2 SX 2023A 2023-as Kawasaki H2 SX szabaddá tervezték, és a Kawasaki eddigi legfejlettebb sporttúrázójának összes high-tech funkcióját átveszi, és az automatikus távolsági fényszóró kényelmével egészíti ki.

Az ARAS-szal felszerelt gép az adaptív sebességtartó automatika és a holttérfigyelő rendszer előnyeit élvezheti, valamint az új 6,5″-os színes TFT műszeregységbe integrálva a Kawasaki SPIN Infotainment rendszerét, amely támogatja az egyedülálló Rideology alkalmazást, amely Bluetooth-on és okostelefonon keresztül kényelmes motoros/gép interfészt kínál.

A dupla radaros specifikációjú gépbe előremenő ütközésre figyelmeztető funkciót építettek be, valamint a vészfékező jelzés kényelmét, amely a forgalmat követő hirtelen fékezésre figyelmeztet.

A kulcs nélküli KIPASS gyújtás, a LED-es kanyarfényszórók, a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer és a Vehicle Hold Assist (a hegymeneti elindulást segítő) alapfelszereltség. A kiegyensúlyozott kompresszoros gép felszereltségi listája a kategória vezető Sport Tourereként jellemzi, különösen a Kawasaki egykulcsos tartozékával, a praktikus belső táskákkal kiegészített, tisztára szerelhető csomagtartórendszerrel.Kawasaki Ninja H2 SX

Ezt a vezető pozíciót 2023-ban az Auto High Beam (AHB) innovatív kiegészítése világítja meg. Egy kameraérzékelő segítségével értékeli az előttünk haladó járművek fényerejét, valamint a közvilágítás fényerejét stb. Az AHB szükség szerint automatikusan be- vagy kikapcsolja a motorkerékpár LED-es távolsági fényszóróját.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A rendszer működéséhez a tompító/átmenőkapcsolónak távolsági fényre kell állnia, és a motorkerékpárnak 20 km/óra felett kell haladnia sötétben. A rendszer bekapcsolt állapotában a 6,5″-os TFT multifunkciós színes műszerképernyőn zöld ikon jelenik meg.

A folyamatosan az innováció élvonalába tartozó Ninja H2 SX automatikus távolsági fényszóróval felszerelt Ninja H2 SX mostantól világosan kijelöli az előttünk álló utat.

Kawasaki Ninja H2 SX

A 2023-as két modellcsalád színei a következők:

Ninja H2 SX: Diablo fekete metálfényű

Ninja H2 SX SE: Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Graphite Gray (smaragdzöld/metáldiablo fekete/metál grafitszürke)(KECS Kawasaki félig aktív, elektronikusan csillapított felfüggesztéssel és Skyhookkal felszerelve)

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük