CsajokHírekMotoros divat

A Kawasaki és az adidas Originals együtt ünnepli a ZX modellt

Kawasaki-Adidas Originals edzőcipő

Az előremutató tervezés és a kérlelhetetlen innováció iránti közös szenvedélyből született, ebben a szezonban az adidas Originals és a Kawasaki egyesíti erőit, hogy a ZX múltját és jövőjét ünnepelje a ZX8000 és a ZX 5K BOOST sziluett sportcipők két egyedi változatával.

A Kawasaki egy olyan ikon, amelyet nem kell bemutatni, hiszen évtizedek óta a motorkerékpár-gyártás élvonalában van. Az utánozhatatlan esztétikai megközelítéséről ismert márka jellegzetes sportmotor modellje, a ZX szolgált inspirációként az adidas tervezőcsapata számára, amikor 1984-ben először bemutatták az eredeti ZX500 sneaker-t.

A Kawasaki márkának dedikált adidas originals edzőcipő azonnal felismerhető. Színeit a japán motormárka színpalettájából merítette, valamint felhasználta a Kawasaki dizájnfilozófiáját is. A kollaboratív ZX8000 sneaker fehér kengurubőr felsőrésszel, Kawasaki-zöld bőr feliratokkal, kék velúr kiegészítőkkel és egy Kawasaki Ninja grafikával az oldalsó részen készült.

Eközben a ZX 5K BOOST fekete TPU overlay-t és szemmerevítőket, Kawasaki-zöld díszítéseket, félig átlátszó fekete ripstop vampot és Kawasaki Ninja logót tartalmaz a lábujjaknál.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mindkét tornacipőt galvanizált cipőfűzők, cipőékszerek és sarokdarabok, valamint közös márkájú zoknibetétek zárják le. Mindegyik pár ezután egy egyedi dobozba kerül, amely a legújabb Kawasaki Ninja ZX-10R nyomtatott grafikájával van ellátva, és amelyet egy Kawasaki motorkerékpár nyomtatott vázlatával ellátott selyempapírral töltenek meg.

Kawasaki-Adidas Originals edzőcipő

Az adidas Originals és a Kawasaki együttműködésének elindítását egy hangulatos kampányfilm kíséri, amely a japán motoros kultúra előtt tisztelegve egy váratlan utazásra viszi a nézőt a város utcáin.

A 2022. április 14-én érkező, együttműködésben készült ZX8000 és ZX 5K BOOST Kawasaki tornacipők világszerte (Kína kivételével) kaphatók az adidas üzletekben, az adidas.com-on, a Confirmed oldalon és kiválasztott kiskereskedőknél.

Emellett a ZX 5K BOOST közvetlenül a Kawasakitól is elérhető lesz (Japánban, az EU-ban, az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában és Thaiföldön).

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük