HírekMotorbemutatóMotorok

A Kawasaki bemutatja a Ninja 40. évfordulós modelljeit a 2024-es kínálatban

Az elmúlt 40 év során a Ninja motorkerékpárok világszerte meghódították a sportmotorok rajongóinak szívét. Soha nem tért el attól, ami a Ninját a kezdetektől fogva híressé tette, az ikonikus márka fejlesztése mindig is a technológia élvonalába tartozott, így a Ninja nem csak egy felismerhető név, hanem sok motoros számára életforma lett.

Most – a 2024-es modellévre – a Kawasaki a Ninja 40. évfordulós modelljeinek “családi csoportját” adja ki a négy évtizedes teljesítmény és innováció ünneplésének részeként. Az első “élőben” a tekintélyes milánói EICMA kiállításon látható, és most online is bemutatkozik. A géphármas a Ninja ZX-10R-ből, a többszörös WorldSBK bajnoki címek alapgépéből, a nagyra becsült, 636 köbcentiméteres, középsúlyú, szupersportos Ninja ZX-6R-ből és a már eddig is nagyra értékelt és ugyancsak nagy fordulatszámú Ninja ZX-4RR-ből áll.

Mindegyik gép az 1990-es évek elejének hangulatos Kawasaki World Endurance zöld, kék és fehér színű festésében lesz kapható, az alsó motorháztetőt pedig a merész, bátor Kawasaki logó uralja, akárcsak a korszak háromszoros bajnoksággyőztes gépeit. Az 1989-es ZXR gépsorozathoz átvett, jellegzetes festés a retró divatját idézi, ugyanakkor frissnek és korszerűnek is tűnik. Mint maga a Ninja – ez egy nyerő kombináció.

A 40. évfordulós logó az üzemanyagtartályon, a festés minden gépen gondosan a karosszériához igazodik, míg a merész Kawasaki logó az eredeti rajzokról származik, és még a hátsó karosszérián található lökettérfogatszámok is a korszakot idézik. A lime-zöld kerekek és az ezüstszínűre festett alkatrészek (beleértve a vázrészeket is) hozzáadása jól mutatja, hogy a japán Kawasaki gyár stylistjai milyen nagy figyelmet fordítottak ezekre a gépekre.

kawasaki Ninja ZX 10R 40 evfordulo 2024 kawasaki Ninja ZX 10R 40 evfordulo 2024 1 kawasaki ninja 40 evfordulo 2024 1 kawasaki Ninja ZX 10R 40 evfordulo 2 kawasaki Ninja ZX 10R 40 evfordulo logo

A 2024-es szezonra már bejelentett színváltozatok mellett a 40. évfordulós modellek jelentős szerepet játszanak majd a világszerte elismert és elismert sportmotor-márka globális digitális ünneplésében.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük