HírekMotor felszerelésMotorok

A Kawasaki a Brigestone abroncsait választotta sporttúra modelljeihez

Bridgestone Battalax Hypersport S22 a Kawasakin

A Kawasaki a Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S22 gumiabroncsait választotta a 2022-es Ninja H2 SX és a Ninja H2 SX SE modelljeihez gyári szerelésként.

A fejlett technológiával kifejlesztett BATTLAX HYPERSPORT S22 sportos kezelhetőséget és kiváló tapadást biztosít mind nedves, mind száraz útviszonyok esetén, ezért is kiváló választás a Kawasaki vadonatúj, nagy teljesítményű, sport túramotorjaihoz.

A két vállalat hosszas közös alkotói múltra tekint vissza, és a Bridgestone büszke arra, hogy abroncsaival ténylegesen értéket adhat a Kawasaki Motors motorkerékpárjainak. A Bridgestone a BATTLAX abroncsaival kiemelt támogatója a motorsportoknak.

A vállalat olyan versenyeken tesztelve finomhangolja technológiáit, mint a FIM Endurance World Championship (EWC) és az MFJ2 All Japan Road Race Championship (MFJ2 All Japan Road Race Championship). A Ninja H2 SX sorozathoz gyártott BATTLAX HYPERSPORT S22 abroncsokat is ilyen, a motorsportok területén szerzett tapasztalatok alakította technológiák alapján fejlesztették ki.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A legújabb futófelület-keverékkel és a jó tapadást és nagy sebesség melletti tartósságot egyesítő szerkezettel, valamint az optimalizált abroncsmerevséggel sportos kezelhetőséget és kiváló tapadást biztosítanak bármilyen felületen. Ezekkel a jellemzőkkel, függetlenül a körülményektől a Ninja H2 SX sorozat abroncsai kiváló teljesítményt és kezelhetőséget garantálnak – a városi területektől, az autópályákon át a kanyargós utakig.

A Ninja H2 SX a hosszú távú kényelmet szem előtt tartva kiemelkedő szintű teljesítményt kínál, ezzel egyedülállóvá téve a sorozatot. A teljesen új, 2022-es modelleket Advanced Rider Assistance Systems (ARAS) rendszerrel, illetve egyéb motor- és karosszériafejlesztésekkel látták el, valamint olyan megjelenést és túrapotenciált kínálnak, amely méltó egy Kawasaki zászlóshajó modellhez.

A Bridgestone éppen a középtávú üzleti tervét (2021-2023)3 teljesíti, amelynek egyik kitűzött célja, hogy 2050-re fenntartható megoldásokat kínáló vállalatként társadalmi és fogyasztói értékeket teremtsen. A Bridgestone Csoport intenzíven fejleszti a mobilitás fejlődését szolgáló Dan-Totsu (egyértelműen piacvezető) termékeit a fő üzletágának számító gumiabroncs területen.

A Csoport továbbra is elősegíti a biztonságot nyújtó és szórakozást garantáló motoros kultúra és mobilitási közösség megvalósítását olyan gumiabroncsok kifejlesztésével, amelyek maximalizálják a különböző motorkerékpárok teljesítményét és vonzerejét.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük