fbpx

A Harley-Davidson is befagyasztja üzleti tevékenységét Oroszországban

Embed from Getty Images

Vlagyimir Putyin ukrajnai inváziója több amerikai vállalatot is arra késztetett, hogy Ukrajna támogatása jeléül visszalépjen az Oroszországgal folytatott üzlettől.

A Harley-Davidson március 1-jén csatlakozott a kórushoz, és bejelentette, hogy felfüggeszti üzleti tevékenységét Oroszországgal, ahol nagyjából 10 H-D márkakereskedés működik.

“Az ukrajnai válságra való tekintettel a Harley-Davidson felfüggesztette az oroszországi üzleti tevékenységét és minden motorszállítást az országba” – mondta a cég szóvivője az Ukrajnában zajló konfliktusra való tekintettel. “Gondolataink továbbra is az ukrán emberek és a válság által érintettek biztonságáért vannak”.

A Harley-Davidson Motor Company csak egy a sok nyugati vállalat közül, amely csatlakozott Oroszország gazdasági elszigeteléséhez. További részleteket egyelőre nem közöltek.

 

Forrás, Fotó: ©olegd/123RF.COM  (Kijev, Ukrajna – 2013. május 11.: A Vörös Csillag történelmi klub ismeretlen tagjai történelmi szovjet egyenruhát visel a második világháború történelmi rekonstrukciója során.)

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x