HírekMotorokMotorozás

A Harley-Davidson is befagyasztja üzleti tevékenységét Oroszországban

Embed from Getty Images

Vlagyimir Putyin ukrajnai inváziója több amerikai vállalatot is arra késztetett, hogy Ukrajna támogatása jeléül visszalépjen az Oroszországgal folytatott üzlettől.

A Harley-Davidson március 1-jén csatlakozott a kórushoz, és bejelentette, hogy felfüggeszti üzleti tevékenységét Oroszországgal, ahol nagyjából 10 H-D márkakereskedés működik.

“Az ukrajnai válságra való tekintettel a Harley-Davidson felfüggesztette az oroszországi üzleti tevékenységét és minden motorszállítást az országba” – mondta a cég szóvivője az Ukrajnában zajló konfliktusra való tekintettel. “Gondolataink továbbra is az ukrán emberek és a válság által érintettek biztonságáért vannak”.

A Harley-Davidson Motor Company csak egy a sok nyugati vállalat közül, amely csatlakozott Oroszország gazdasági elszigeteléséhez. További részleteket egyelőre nem közöltek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Forrás, Fotó: ©olegd/123RF.COM  (Kijev, Ukrajna – 2013. május 11.: A Vörös Csillag történelmi klub ismeretlen tagjai történelmi szovjet egyenruhát visel a második világháború történelmi rekonstrukciója során.)

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük