EseményekHírekMotoros találkozó

A Harley-Davidson Budapest bemutatja: Budapest Open Road Days 2024

Harley-Davidson Budapest, Budapest, Open Road Days, 2024, motoros találkozó, Harley-DavidsonA legendás alsóörsi Open Road Fest örököseként 2024. június 27-29. között a főváros egyik ikonikus helyszínére érkezik az Open Road Days fesztivál – a Harley-Davidson Budapest szervezésében.

A jó hír a leggyorsabbaknak, hogy a motorosok Mikulása meg is hozta a Super Early Bird bérleteket, amelyeket december 6. és 24. között vásárolhatnak meg korlátozott számban a www.openroad.hu oldalon.

A két évtizedes múltra visszatekintő alsóőrsi Open Road Fest bulik 2024-ben Budapesten, az Open Road Days-en folytatódnak – jelentette be hivatalosan a Harley-Davidson Budapest. A megújult országos fesztivál a szervezők célkitűzése szerint az alsóörsi találkozók 20 éves hagyományát frissíti fel, és emeli még magasabb szintre.

„Egy márka- és típusfüggetlen összmotoros fesztivált szervezünk. A budapesti Open Road Days minden motormárka és minden magyarországi motoros klub fogadására nyitott. Határozott célunk, hogy egy olyan márkafüggetlen élménymotorozást hozzunk létre, amely valódi közösségépítő erővel bír. Ahol régi barátokkal találkozunk, és ahol új barátságokat kötünk! Én szabad akarok lenni, nem magányos.” – fogalmazott Hankó Ákos, a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa.

„Az elmúlt években született Open Road Riders Community-t a hazai motorrajongó közösség összefogására hoztuk létre. Sose legyünk egyedül az úton, mert egy az út, egy a szenvedély. A motorozás ünnepe lesz a budapesti Open Road Days fesztivál! A legfrissebb híreket az Open Road Riders Community facebook oldalon követhetik az érdeklődők” – tette hozzá Hankó Ákos.

Alaposan megünnepeltük a Harley-Davidson 120 éves évfordulóját Budapesten – csak vasárnap volt kapuzárás

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az Open Road Days főbb programjait 2024 elején egy budapesti sajtótájékoztatón hozzák majd nyilvánosságra a szervezők. Annyit azonban már most elárulható, hogy színes zenei, családi programokkal, igényes étel- és italkínálattal és rengeteg motoros látványelemmel várják a fesztiválozókat.

A programot két közös motoros túra foglalja keretbe: a fesztivál 2024. június 27-én, a 0. napon egy balatoni emlékmotorozással indul, június 29-én pedig egy látványos, egyedi motoros felvonulást élhetnek meg a résztvevők, és csodálhatnak meg az érdeklődők.

A Harley-Davidson Budapest és az Open Road Riders Community jövő évi programnaptárából természetesen nem maradnak ki az előző években már megszokott Open Road események, így az áprilisi szezonnyitó buli a Bázison, az Open Road Tour, amely 2024-ben az Open Road Days fesztivál májusi felvezető eseménye is lesz egyben, és persze az ősz végi szezonzáró buli, valamint a sok, sok, sok közös motorozás.

A tavaszi napsugarakkal együtt új világ és új élmények köszöntenek ránk.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük