EseményekMotorverseny

A H-Moto Team friss csapata

2013 h moto bemutatkoz%C3%B3 csapatA Kelemen Krisztián vezette H-Moto Team-hez három új gyorsasági motoros versenyző csatlakozott.

Eddigi pályafutásának leggyümölcsözőbb évét hagyta maga mögött a H-Moto Team 2012-ben: a Győrfi Alen, Gyutai Adrián, Kis Viktória és Nagy Győző négyes minden célkitűzését elérte.

Noha ezt a sikert nehéz lesz felülmúlni, Kelemen Krisztián csapattulajdonos úgy véli, az alakulathoz igazolt új versenyzőkkel – Németh Balázs (Supersport világbajnokság), Bitter Sándor (Man-szigeteki TT) és Rizmayer Gábor (Superbike – Német bajnokság és Alpok-Adria) 2013-ban még jobb eredményeket érhet el a H-Moto Team.

Nem véletlenül volt elégedett a csapata teljesítményével Kelemen Krisztián, aki idén még magasabbra rakta a lécet a gárda előtt. A régi versenyzők megtartásával és új klasszisok igazolásával immár hétfős csapata alkalmas lehet arra, hogy nemzetközi szinten is komoly eredményeket produkáljon, és a legeredményesebb team legyen Magyarországon.

„A sikeres 2012-es év folytatását várom a 2013-as szezontól, ugyanis csapatunkhoz olyan új versenyzők csatlakoztak, akik új kihívást és fejlődési lehetőséget jelentenek számomra is. Ők valamennyien klasszisok, és olyan kategóriákban indulnak, melyek nekem még új területnek számítanak. Bízom az eddigi “stáb tagjaiban”, hogy a megnövekedett feladatok ellenére is a szokott színvonalú teljesítményt tudják nyújtani. Amennyiben mindenki ki tudja hozni a tőle telhető maximumot az előttünk álló szezonban, akkor a 2013-as év lehet a csapat eddigi legsikeresebb éve” – közölte Kelemen Krisztián.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A csapat régi tagja, Győrfi Alen a Superbike vb Superstock 1000-es sorozatában a monzai futamon 6. lett – összetettben végül 16. helyen végzett 27 ponttal –, és idén ugyanebben a sorozatban, ám új motorral és új célokkal vág neki a szezonnak.

Gyutai Adrián tavaly megnyerte az Alpok-Adria összetett bajnoki címét 125 GP-ben – 2007 óta ez volt az első komoly nemzetközi sikere a magyar gyorsasági motorversenyzésnek –, hat futamból ötöt megnyerve, míg a hatodikon a második helyet megszerezve. Sokáig bizonytalan volt a 22 éves paksi fiatal sorsa, ám mára rendeződtek a dolgai.

A csapat egyetlen hölgytagja, Kis Viktória számos nehézség ellenére az első magyar nőként szerzett pontot férfiak között nemzetközi versenyen a Superbike kategóriában, ráadásul a MAMS Gyorsasági Szakága őt választotta 2012 legeredményesebb női pályaversenyzőjének. Idén mind az Alpok-Adria, mind a Magyar Bajnokság futamain szeretne eredményesen szerepelni.

Nagy Győző, Alen szerelőjeként is pazarul helyt állt, ugyanakkor versenyzőként szintén bizonyított: nemcsak pontokat szerzett az Alpok-Adria Superstock 600-as kategóriájában, de valamennyi magyar bajnoki futamán dobogóra tudott kerülni.

A gárda egyik új tagja, Németh Balázs, aki 2007 óta száguld folyamatosan különböző világbajnokságokon, ahol eddig 74 pontot szerzett, és idén a H-Moto Team színeiben a cseh SMS csapat pilótájaként szeretne minél többször a legjobb tízben végezni a Supersport világbajnokságon.

A gyorsasági motorsportban szintén jól cseng Rizmayer Gábor neve. A többszörös magyar bajnok, Európa-bajnoki bronzérmes, a Moto GP világbajnokság 250-es kategóriájának egykori versenyzője idén több bajnokságban szeretné bebizonyítani, hogy bőven odaér a legjobbak közé.

A legendás utcai versenyek magyar hőse, Bitter Sándor idén több komoly versenyen szeretné bizonyítani, hogy végképp a múlté lett a balszerencsés 2012-es év. A H-Moto Team klasszisa a mostani szezonban a brit ICE Valley BMW csapatában száguld majd.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük