HírekMotorokMotorozás

A gondtalan motorozás a Kawasakival

A Kawasaki minden új, Magyarországon forgalomba helyezett motorkerékpárját négy év, kilométer-korlátozás nélküli garanciával látja el. Ezt a szabályt díjmentesen vezetik be minden magyarországi vásárló számára.

2024.01.01-től a Kawasaki kereskedők által leszállított új járművekre visszamenőlegesen is érvényes a most bevezetett 4 éves garancia, amely egy 2 éves gyári és egy 2 éves meghosszabbított garanciából áll. Ez a garanciakiterjesztés megfelel a korábban a K-Care WarrantyPlus által nyújtott szolgáltatásnak, ami egy feláras szolgáltatás volt, és mostantól a 4 éves garanciába díjmentesen integrálódik.

Mostantól kezdve minden közúti forgalomba helyezett motorkerékpár automatikusan megkapja ezt a hozzáadott értéket, amikor Magyarországon forgalomba helyezik. A Kawasaki emellett kiterjeszti a Road Assistance szolgáltatását is 2 évről 4 évre!

A 4 éves garancia kilométer-korlátozás nélkül érvényes, és minden közúti forgalomba helyezésű motorkerékpárra vonatkozik, a Kawasaki Z125-től a Ninja H2 SX SE-ig, feltéve, hogy azokat egy hivatalos márkakereskedő adta át a 2024.01.01-tól. A jótállás és a Road Assistance jogosultság fenntartása érdekében a karbantartást az előírt szervizintervallumon belül a Kawasaki hivatalos márkakereskedőnek el kell végeznie és dokumentálnia.

Ez az új szolgáltatás a motorkerékpárok kereskedelmi felhasználóira, például a motorosiskolákra is vonatkozik. Azonban a versenyzési célokra használt motorkerékpárok – ahogy eddig is – kiesnek mind a gyári garanciából, mind pedig a kiegészítő garanciából.

Teodorovic Jugoslav, a Kawasaki Ausztria és Magyarország üzletfejlesztési koordinátora, így foglalja össze: “Ezzel a kibővített ingyenes szolgáltatással a Kawasaki Magyarország és Kawasaki partnereink révén ügyfeleink nagyon hosszú ideig gondtalanul motorozhatnak és teljes mértékben élvezhetik a Kawasakijukat.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Kawasaki hosszú évek óta az innovatív technológiát, az egyedi formatervezést és a biztonságot képviseli! A 4 éves garanciával és a hozzá tartozó 4 éves meghibásodási segítségnyújtással a Kawasaki ismét hangsúlyozza a magas minőséget, a motorok megbízhatóságát és az új HEV és EV modellekben rejlő innovációkat.

A gondtalan motorozás még soha nem volt olyan egyszerű, mint a Kawasakival!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük