EseményekMotoros találkozó

A fenegyerek átugrott a Main Street fölött Sturgisben – VIDEÓVAL!

Sturgis Rally Cole FreemanSzombaton rendezték meg a 81. Sturgis Motorcycle Rally záróünnepségét. Cole Freeman motorkerékpárján átugratott a Main Street fölött.

A dél-dakotai Sturgis város 2011-ben egy rögtönzött megnyitóünnepséget tartott, majd később úgy döntöttek, hogy ezentúl nemcsak a találkozó megnyitását, hanem a zárást is megünneplik. Az ünnepség részeként idén Cole Freeman, a fenegyerek, a záróünnepség részeként motorkerékpárján átugratott a sturgisi Main Streeten.

Az utolsó napon a jövő évi, 82. rally grafikáját is leleplezték. Az idei év volt az első, amikor a rallynak is saját logója volt, ami nagy jelentőséggel bírt a város számára.

Az új hivatalos logó megalkotásán másfél évig dolgoztak. A város egy nemzetközi marketingcéget bízott meg a márka megalkotásával, és tíz fókuszcsoportot tartott országszerte, mielőtt kiválasztotta a designt. A logó egy szárnyas “S” betűt ábrázol – az “S” természetesen Sturgist jelenti -, a szárnyak a motorkerékpár szabadságát jelképezik.

Megvan az új Daytona BikeWeek logó

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Jerry Cole rally igazgató szerint azért volt fontos egy új márka és márkajelzés létrehozására, mert kellett egy olyan logó, amelyet Sturgis az üzleti szponzorok számára is biztosítani tud. Az elmúlt években mindig másokét kellett használniuk, és nagy dolog, hogy most már sajátjuk van, és úton vannak a saját márkájuk kiépítése felé.

Sturgis Rally logo“Az “S” betűvel és a sasszárnyakkal a történelmünket ábrázolja, a sas szárnyai a jövőbe néznek, a farok pedig a múltba való visszatérést jelképezi” – mondta Cole.

A hivatalos Sturgis Rally logó mellett továbbra is lesz évenkénti új grafika, amely a pólókon, ajándéktárgyakon és a transzparenseken jelenik meg.

A 81. Sturgis Motorcycle Rally az elmúlt hétvégén ért véget, és annak ellenére, hogy az eladók száma és a járműforgalom idén nőtt, az eladók szerint a forgalom átlagosnak tűnt. Mivel a Sturgis egyike azon kevés rally eseménynek, amely még 2021-ben is megrendezésre került, a vendéglátóhelyek és az árusok nagy forgalomra számítottak.

A dél-dakotai közlekedési minisztérium szerint az idei összlétszám 423 273-ra emelkedett. Ez 12,9%-os növekedést jelent a tavaly ilyenkor tapasztaltakhoz képest.

A hatóságok azt is nyilván tartják ilyenkor, hogy hányszor kell a rendőrségnek intézkednie rendbontás miatt. Péntekig a figyelmeztetések száma (2488) továbbra is emelkedő tendenciát mutatott az előző évhez képest, mivel több motoros érkezett a környékre.

Ugyanakkor az ittas vezetés miatt letartóztatottak száma kilenccel kevesebb volt, mint tavaly ilyenkor. A kábítószer birtoklásának vétsége 70-nel kevesebb, a kábítószer birtoklásának bűncselekménye pedig 18-cal kevesebb, mint tavaly ugyanebben az időszakban.

Ami a COVID-19 teszteket illeti, a rally kezdetétől óta összesen 178-at kértek. Az eredményéről nincs információ.

A 80. Sturgis Rally valódi COVID-19 gócponttá vált és ez milliárdokba kerül Amerikának

 

Forrás, Fotó

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük