HírekKultúraMotoros film

A Devils Ride újra a képernyőn

the devils ride 01Ha szereted a motoros valóság show-kat, akkor a Devils Ride a te sorozatod lesz idén is.

 

2014. február 3-án tűzte műsorára a Discovery televízió csatorna a „The Devils Ride” legújabb, harmadik évadját. Az ellentmondásos, akciódús mozi új részeiben a KnockOut Motorcycles alapítója és motorépítője, Ralph Randolph alakítja az egyik főszereplő, Rockem figuráját, aki a filmbéli Sinister Mob Syndicate MC elnöke.

Az új sorozat története San Diego-ban játszódik, ahol a motoros klubok szabadon és vadul működnek. Két egymással szemben álló klub háborúzik azért, hogy ki hordhassa a colorokat, és hogy melyikük tudhassa magáénak a nagyobb tekintélyt a hazai terep utcáin.

A “The Devils Ride” visszatérésében a Laffing Devils MC és a Sinister Mob Syndicate MC áll szemben egymással. A feszültség drámaian fokozódik, mikor az utak valódi királyainak jelenléte ismertté válik. A sorozatban láthatjuk azt a Krash Kleinman által fényezett 1995-ös Harley-Davidson-t, mely megépítése Ralph Randolph és Tony Dimillo keze munkáját dicséri.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

the devils ride

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük