HírekMotor felszerelésMotorok

A ContiRoadAttack 3 megnyerte a német MOTORRAD magazin tesztjét

bild contiroadattack 3 test winnerNem sokkal a márciusi bemutatója után a Continental új motorkerékpár túraabroncsa, a ContiRoadAttack 3 megszerezte első tesztgyőzelmét.

 

A MOTORRAD német motorkerékpár-magazin idei 12. számában hat darab, 120/70 ZR 17 (első) és 180/55 ZR 17 (hátsó) méretű túraabroncsot próbált ki. A teszteken mutatott teljesítménye alapján a Korbach-i újdonság egyből az első helyre került.

A fő értékelési szempontok közé tartozott a kezelhetőség, a nedves útviszonyok között mutatott határértékek és teljesítmény, a gyorsítás közben jelentkező tapadás, az egyenes vonalú stabilitás, illetve a kormányzási precizitás. A tesztnap végére valamennyi értékelési kritérium terén első helyen végzett a ContiRoadAttack 3 gumiabroncs.

A tesztelők dicsérték a sportos országúti gumiabroncsot az elmúlt évek alatt nyújtott kimagasló teljesítményéért. A Continental egyértelműen jelentősen fejleszteni tudta az abroncs pozitív tulajdonságait különösen nedves útviszonyok között. Ennek köszönhetően az új túraabroncs képes folytatni a korábbi tesztgyőztes gumiabroncsok sikertörténetét. Az újságírókat az új gumiabroncs olyan kifinomult megoldásai is megnyerték, mint a MultiGrip, a TractionSkin, a ZeroDegree, az RainGrip és az EasyHandling.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A ContiRoadAttack 3 tulajdonságai lenyűgözték a tesztelőket: „A Continental mindig is nagyon sportos gumiabroncsokat fejlesztett országúti felhasználásra, ezért újra és újra kitüntettük őket az „országúti használatra ajánlott“ elismeréssel. Ez alól a vadonatúj ContiRoadAttack 3 sem kivétel. Ugyanakkor a fejlesztők az új gumiabroncs nedves útviszonyok között mutatott teljesítményét oly mértékben tudták növelni, hogy az nem csak az országutak királyának számít, hanem már a 2017-es tesztgyőztes címet is magáénak tudhatja” – emelte ki a MOTORRAD magazin.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük