Hírek

A célért bármit!

acelertbarmitEgy 62 éves nagymama még házát is eladja, hogy motorozhasson.

A nyugdíjas éveiben járó Sue O’Grady már egy évtizede szorgosan gyűjtöget arra, hogy szeretett Harley-Davidsonján körbemotorzza a világot. A hosszú évek alatt megspórolt pénz azonban kevésnek bizonyul, így Sue életreszóló döntést hozott: áruba bocsájtotta 200000 Fontot érő házát. Sue fodrásznőként ment nyugdíjba, férjétől elvált. Két felnőtt fia van, és egy 4 éves unokája.

“Mindenki azt hiszi, hogy a maradék józan eszem is elment. De egyszer élünk, és én szeretném a legtöbbet kihozni az életemből, amíg lehetőségem van rá.” – nyilatkozta Sue a Yorkshire Postnak. “Szeretem az otthonomat, régóta élek itt és mindenem itt van, amire valaha is vágytam. De azt hiszem, a Harleym még jobban szeretem, így a háznak mennie kell. Sok helyre eljuthatok a ház árából. Ha nagyon ügyes vagyok, ez a pénz akár 8-10 évig is kitart majd.”

A vakmerő nagyi útját Afrikán, a Közel-Keleten valamint Amerikán keresztül tervezi. Nagy-Britanniát és Európa nagy részét már bejárta a Harley-Davidson Owners Grouppal. O’Grady rengetet kutatott azután, hogy hogyan motorozzon keresztül a végtelen pusztákon, valamint, hogy útja során hol csatlakozhatna motoros csapatokhoz.

“Az elmúlt pár évben hihetetlenül sokat és sokfelé motoroztam, de még többet akarok látni a világból. Már megterveztem az európai részt Oroszország kivételével. De még egész Amerika, Afrika a Közel-Kelet és Ausztrália is arra vár, hogy felfedezzem.” – tette hozzá Sue.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük