HírekMotorbemutatóMotorok

A Can-Am bemutatja tisztán elektromos motorkerékpár-kínálatának első két modelljét, a Can-Am Origin és a Can-Am Pulse modelleket

Elektromos Can-Am motorkerékpárok az 50. évfordulóra 2023

A BRP cég bemutatta a Can-Am teljesen elektromos motorkerékpárcsaládjának első két modelljét, a Can-Am Origin és a Can-Am Pulse modelleket.

A motorkerékpáros örökségére építve a BRP megváltoztatja a teljesítmény dinamikáját, és megnyitja az utat a motorosok és az elektromos járművek rajongóinak új generációja előtt. Mi több, a BRP egy teljesen új, a Sea-Doo kézjegyét viselő elektromos hidroplán deszkát is bejelentett – a Sea-Doo Rise-t. Mindhárom termék 2024 közepén lesz kapható.

“Ma az innovációs történetünk új csúcsokat ér el a piacformáló elektromos termékek bemutatásával, amelyek javítják a fogyasztók élményét az úton és a vízen” – mondta José Boisjoli, a BRP elnök-vezérigazgatója. “Fél évszázaddal ezelőtt a Can-Am a pályán és az terepen is győzelemre tört, és ma egy új örökség veszi kezdetét. A Can-Am Origin és a Can-Am Pulse, az elektromos kétkerekű családunk első két modelljével arra készülünk, hogy visszaszerezzük motorkerékpár-örökségünket, és izgalmas vezetési élményeket teremtsünk egy teljesen új generáció számára.”

Boisjoli úr hozzátette: “A Sea-Doo Rise-zal a BRP kihasználja szakértelmét, hogy egy kiaknázatlan piaci kategóriát célozzon meg, és tovább pozícionálja a vállalatot a jövőbeli növekedéshez. Célul tűztük ki, hogy kulcsszereplője legyünk a szárnyashajtású vízi sportok növekedésének és demokratizálásának. Igazi BRP-módra olyan terméket terveztünk, amely könnyen használható és minden tudásszinthez igazítható, így elérhetővé téve azt mindazok számára, akik a víz fölé szeretnének emelkedni.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motorkerékpáros örökségre építve

A Can-Am Origin a Can-Am Track n’ Trail öröksége előtt tiszteleg. Ezt a kétcélú modellt úgy tervezték, hogy az utcán és az terepen is új élvezetet hozzon, egy modernebb, többterepes élményt nyújtva.

A Can-Am Pulse egy kiegyensúlyozott és agilis motorkerékpár, amelyet úgy terveztek, hogy a motorosok elmerüljenek a város energiájában, és a mindennapi ingázást elektromos örömtúrává alakítsák. Mindkét modell lenyűgöző, modern dizájnnal rendelkezik, amelyet úgy építettek, hogy a legmodernebb technológiát mutassa be, mint például a nagy teljesítményű LED fényszóró, amely egyedülálló vizuális jegyet jelent.

Mindkét modell használata és vezetése is egyszerűbb, mind a kezdők, mind a tapasztalt motorosok számára. Mivel nincs szükség hagyományos kuplungra és sebességváltóra, a motorosok csak húzzák a gázt és már mehetnek is. A fogyasztók értékelni fogják a szinte hangtalan és rezgésmentes élményt, valamint a sima és pontos erőátvitelt még szűk, alacsony sebességű helyzetekben is.

Bár mindegyik modellnek megvan a maga különálló kialakítása, ergonómiája és képességei a különböző igények kielégítésére, mindkettőt a vadonatúj Rotax E-POWER technológia hajtja, amely országúti sebességet eredményez, rengeteg lóerővel és nyomatékkal.

A BRP a tervek szerint 2023 augusztusában, éppen időben a Can-Am 50. évfordulójának megünneplésére mutatja be a teljes specifikációt. Addig is a fogyasztók csatlakozhatnak a közösséghez, és elsőként értesülhetnek arról, hogy a jövő motorkerékpárja készen áll az útra.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük