EseményekHírekMotorkiállítás

A Borgo Panigale Experience révén a Ducati megnyitja a gyár és a múzeum kapuit minden rajongó előtt.

Borgo Panigale Experience Ducati Múzeum 2023A Ducati megújította a Borgo Panigale Experience kínálatát új tevékenységek, látogatási módszerek és együttműködések bevezetésével, hogy minden rajongónak egyre érdekesebb és felejthetetlenebb élményeket kínáljon. Ezáltal új túrák és partnerségek teszik még exkluzívabbá a Ducati Borgo Panigale élményt.

  • A Borgo Panigale Experience révén a Ducati megnyitja a gyár és a múzeum kapuit minden rajongó előtt.
  • A “Ducati Museum and Automobili Lamborghini Museum Experience” azért jött létre, hogy egynapos látogatásokat tegyen lehetővé a Motor Valley két olasz kiválóságának múzeumaiban.
  • Áprilistól új felfedező túrák lesznek elérhetőek a Ducati Múzeum kurátorával, amely egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy eddig nem ismert történeteket és pillanatokat fedezzenek fel egy izgalmas történetmesélésen keresztül.

A Borgo Panigale Experience a Ducati által létrehozott útvonal mindazok számára, akik szeretnének teljesen elmerülni a Borgo Panigale piros motorjainak világában. A látogatók a Ducati Múzeumban több mint 90 év történelmét és szenvedélyét élhetik át újra, és élőben figyelhetik meg azoknak a motorkerékpároknak a születését, amelyekről a Ducatisták szerte a világon álmodnak.

A Lamborghinivel való új, tekintélyes együttműködés mostantól része ennek a már így is széleskörű kínálatnak. Március 25-től május 7-ig a rajongók részt vehetnek a “Ducati Museum and Automobili Lamborghini Museum Experience” programon, amelyet azok számára találtak ki, akik első kézből szeretnék megtapasztalni a motoros tehetséget, a kreatív tudást és a szenvedélyt a Motor Valley két kiválóságától, akik a Made in Italy életérzést a világnak adják.

Borgo Panigale Experience Ducati Múzeum 2023

Ez az új élmény lehetővé teszi a vendégek számára, hogy egyetlen nap alatt meglátogassák mindkét múzeumot, kihasználva a két jegy kedvezményes árát és az ingyenes buszjáratot, amely közvetlen és gyors transzfert biztosít a Borgo Panigale és a Sant’Agata Bolognese múzeumkomplexumok között.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A módozat csak szombaton és vasárnap lesz használható maximum 15 fős csoport számára, és mindkét múzeumban szakképzett operátorok által vezetett idegenvezetés lesz, olasz és angol nyelven, váltakozó hétvégéken.

A múzeumok kedvezményes látogatásához és a buszjárat igénybevételéhez előzetes foglalás szükséges, amelyet vagy a Lamborghini weboldalán, vagy a Ducati weboldalának külön erre a célra létrehozott felületen lehet megtenni, ahol az élmény menetrendje és árai is megtekinthetők.

A Ducati Diavel 1260 Lamborghini csak 630 példányban készül, le ne maradj róla! – VIDEÓVAL!

A Borgo Panigale Experience kínálatát bővítő további újdonságok közé tartozik a Discovery Tours Livio Lodival, a Ducati Múzeum kurátorával, szakértővel és történelemrajongóval, aki nagy tudását és a márka iránti szenvedélyét adja át.

Az új formátum révén a rajongók a Ducati Múzeumot saját kurátorának társaságában sétálva fedezhetik fel a történeteket, anekdotákat és el nem mondott pillanatokat izgalmas történetmesélésen keresztül, még inkább magával ragadó élményt szerezve a termekben, amelyek felidézik az ikonikus modelleket, sportteljesítményeket, legendás versenyzőket és technológiai mérföldköveket, amelyek hozzájárultak a Ducati márka felépítéséhez.

Borgo Panigale Experience Lamborghini múzeum 2023

A Ducati Múzeum látogatásai a kurátor társaságában április 1. és október 7. között, minden hónap egy szombatján, legfeljebb 12 fős csoportok számára kerülnek megrendezésre. Minden időpontra egy olasz és egy angol nyelvű tárlatvezetés van. A kiválasztott napokról és a látogatási időpontokról további információk a Ducati weboldalának erre a célra létrehozott felületen találhatók meg.

De ez még nem minden: a Fondazione Ducati és a Trenitalia Tper közötti partnerségnek köszönhetően az Emilia-Romagna regionális vasúttársaság vonatain utazóknak lehetőségük nyílik kedvezményes áron meglátogatni a Ducati Múzeumot. További részletek a Ducati weboldalán találhatók.

A Ducati által a Borgo Panigale Experience még izgalmasabbá és egyedibbé tétele érdekében megvalósított összes tevékenység célja, hogy fokozza a márka történelmén és jelenén keresztül vezető utazást, és minden rajongónak egyedülálló lehetőséget kínáljon arra, hogy első kézből megérintse a stílus, a kifinomultság és a teljesítmény értékeit.

A látogatással és a foglalással kapcsolatos minden részlet a Ducati weboldal Borgo Panigale Experience-nek szentelt részében található.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük