HírekMotorbemutatóMotorok

A 2022-es Yamaha R-sorozat modelljei a Yamaha World GP versenyzői múltját ünneplik

Yamaha Yzf r3 2022

Eredeti Yamaha tartozékok

A Yamaha Eredeti Tartozékok széles választéka folyamatosan bővülő termékpalettát kínál, amely teljesítmény-, kozmetikai és védelmi termékeket, valamint GYTR® Performance alkatrészeket és Yamalube kenőanyagokat tartalmaz. Ezeket a termékeket kifejezetten az R-sorozatú modellekhez fejlesztették ki, mind a pályamotorosok, mind az országútra orientált ügyfelek számára. Azzal, hogy mindig ragaszkodunk az Eredeti Yamaha tartozékokhoz, minden motoros biztos lehet abban, hogy minden tartozék kiváló minőségű és tökéletesen illeszkedik.

GYTR® Performance alkatrészek

A Genuine Yamaha Technology Racing (GYTR®) a vállalat házon belüli, speciális alkatrészekkel foglalkozó részlege, amely kifejezetten a Yamaha motorkerékpárokhoz fejleszt csúcstechnológiás teljesítményű alkatrészeket, készleteket és tartozékokat. A GYTR szorosan együttműködik a Yamaha gyári versenycsapataival és tesztpilótáival, lehetővé téve számukra, hogy az R-sorozatú modellekhez kiváló minőségű termékek széles választékát fejlesszék ki, hogy az ügyfelek személyre szabhassák motorkerékpárjukat és fokozhassák annak teljesítményét.

Yamaha eredeti ruházat

A Yamaha Paddock Blue ruházati kollekciója a szabadidőruházat széles választékát kínálja, és a CE-engedéllyel rendelkező motoros ruházat is megtalálható a kínálatban. A legújabb sportszövetekből gyártott, prémium minőségű szabadidőruházatot és motoros ruházatot úgy tervezték, hogy minden helyzetben jól nézzen ki és jól érezze magát. És számos újdonság és poggyászcikk választékával kiegészítve a teljes Paddock Blue kollekcióban szinte minden megtalálható, amire szükséged van ahhoz, hogy megmutasd a Yamaha R/World iránti szenvedélyedet.

A World GP 60. évfordulója alkalmából készült ruházat

Az új R-széria World GP 60th Anniversary kiadásainak kiegészítéseként a Yamaha egy limitált kapszulakollekciót, az új World GP 60th Anniversary ruházati kollekciót dobja piacra. A Yamaha 1970-es években győztes versenycsapatai által híressé tett ikonikus “speedblock” felirat ihlette ezt a dedikált kollekciót, amely a történelmi fehér-piros dizájnt viseli, és egy különleges World GP 60th Anniversary pólóból, kapucnis pólóból, softshellből és sapkából áll.

MyGarage alkalmazás

A MyGarage segítségével az ügyfelek számára nagyon egyszerű létrehozni egy virtuális R-sorozatot, és különböző kiegészítők széles skáláját felszerelni, mielőtt meghozzák a végső döntést arról, hogy mi felel meg az igényeiknek és a költségvetésüknek. A kiegészített Yamaha bármilyen szögből 3D-ben megtekinthető, és a különböző elemek könnyen hozzáadhatók és eltávolíthatók az építés során. A véglegesítés után a tartozéklista elküldhető a Yamaha-kereskedőnek, hogy új vagy használt gépre szereljék fel.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük