Hírek

9/11 – Kétmillió Biker Egymillió Muszlim Ellen

2millionbikers 02Szeptember 11-re emlékezve Washington D.C. felé tart több százezer motoros az USÁ-ban, hogy ott legyenek a fővárosban, amikor a muzulmán közösség a katasztrófa tizenkettedik évfordulóján a történtekkel kapcsolatos igazság felfedéséért tüntet.

Az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a filmek szerint mindenki szabad, a magukat hazafinak gondoló amerikaiak nagy többsége a sikeres sajtókampánynak köszönhetően még mindig a muzulmánokat tartja felelősnek az ikertornyok lerombolásáért, a rengeteg halálos áldozatért, és továbbra is terroristának tartanak mindenkit, aki a közel-keletről érkezett az új hazába.

Az igazság persze odaát van, hiszen mi is hallottunk olyan híreket – amit még az USÁ-ban élők közül is sokan valószínűnek tartanak – hogy az egész balhét maga az amerikai kormány csinálta terrortámadásnak álcázva, és bűnbaknak a muzulmánokat kikiáltva.

Ilyen ez a politika. Az igazságot soha senki nem fogja megtudni, és a politikusok úgy csűrik-csavarják a dolgokat, ahogy épp az érdekük kívánja.

Az amerikai hazafiak között rengeteg motoros van, akik a Facebookon kampányoltak, hogy a muzulmánok Million Muslim March nevű tüntetésével egy időben kétmillió bájker árassza el a fővárost. Valószínűleg a cél a félelemkeltés, valamint egyfajta üzenet a kormánynak. A hírek arról szólnak, hogy a Függetlenségi Háború óta nem sikerült egyszerre ilyen sok hazafit mozgósítani egy közös cél érdekében. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A motorosok természetesen nagyrészt Harley-Davidson motorkerékpárokkal szelték át az államokat, és hatalmas tömegekben hömpölyögtek végig Amerika útjain. Hogy valóban balhézni mennek, vagy csak jó érzéssel tölti el őket, hogy egyszerre ennyien együtt motorozhatnak, azt majd megtudjuk a híradásokból holnap. 2millionbikers 01

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük