CsajokHírekMotoros divat

7 ajándékötlet a motoros csajodnak

christmas bikerMost mondanák a pasik, hogy inkább nekik kellene a segítség, ugyan már mit vegyenek a csajuknak… Nos, íme!

A motoros nők általában a kellemest a hasznossal esetek közé tartoznak, tehát szeretik a praktikus, de mégis szép ajándékokat.

Motoros chaps csajoknak

chapsSokan nem szeretik a bőrnadrágot motorozáshoz, viszont csak úgy farmerban sem pattannak a vasra. Mi a teendő ilyenkor? Az imádott hölgyet egy dögös chaps-al meglepni. Farmer fölé tökéletes viselet. Ha pedig megérkezik a nő az úti céljához, le is veheti a ruhadarabot, és mászkálhat a kényelmes farmerban.

 

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

 

Vagány kiegészítők motoros csajoknak

neszesszerEgy nő mindenütt nő marad. Még akkor is, ha motoros találkozóra megy, nomád körülmények közé. Azok a bizonyos “női dolgokat”, amelyeket rejteni szoktak a nesszeszerek, kistáskák, a pasik számára félelmetes titkok… De nem is az a cél, kedves motoros urak, hogy tudjátok, minek a neszesszer. A lényeg, hogy legyen…

 

 

 

 

Női motoros pólók

csajokamotoron plA motoros szezonra készülve, a nők imádják az új cuccokat, tehát egy Csajok a motoron-os pólótól repesni fognak az örömtől. Imádni fogják a gondolatot, hogy ebben villoghatnak a motoros eseményeken.

 

 

 

 

 

 

Dögös motoros csajos csizmák

new rock csizmaHosszabb motoros túrára ugyan nem ajánlottak az ehhez hasonló szexi lábbelik, de egy rock koncertre tökéletesek. Ha ebben a csizmában, hozzá bőrcuccban, meglátjátok a csajotokat, garantáltan jó lesz a buli. A koncerten is… hát még utána, otthon…

 

 

 

Motoros ékszerek

koponys nyaklncViszont, ha igazán a női hiúságot akarjátok célba venni, lepjétek meg a kedves hölgyet egy gyönyörű ékszerrel. Persze, szigorúan motoros csecsebecsével, ami dögös, vagány és gyönyörű egyszerre.

 

 

 

 

Míder motoros csajoknak

mderMost sok pasi értetlenül nézhet a “míder” szót olvasva. De, amikor a hálószobában, dübörgő rock zenére, mondjuk egy hasonló fehérneműben lejtene egy vad táncot a csajotok, biztosan megjegyeznétek a szót egy életre… Nem feltétlenül csak fehérneműként használatos a míder, hiszen farmerral vagy bőrnadrággal, egy vagány motoros buliba simán felveszik a hölgyek.

 

 

 

 

Csajos motoros övek

denevres pink vHa nem ragaszkodunk annyira a koponyás, vagány cuccokhoz, és egy kicsit a humort is belevisszük az ajándékokba, egy vicces, de mégis csajos övnek szintén örülhet a kedves. Az a nő, aki imádja az élénk színeket, és nincs belefeledkezve a fekete cuccokba, a minél feltűnőbb, színesebb holmikért biztosan repesni fog.

Az ajándék lehetőségek közötti szemezgetés után, hajrá srácok, jó vásárlást kívánunk!

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük