EseményekHírekMotorkiállítás

33%-os növekedés a 44 éves a “Bangkok International Motor Show”-n

Bangkok International Motor Show 2023A 44. Bangkoki Nemzetközi Autókiállítás a várakozásoknak megfelelően sikeres volt, több mint 1.620.459 látogató érkezett az eseményre. Emellett a rendezvényen résztvevő több mint 40 autó- és motorkerékpár-márka örömmel gyűjtötte be az összesen 45.983 darab foglalást, ami a thaiföldi autóipar folyamatos növekedési ütemének fenntartását eredményezte.

Jaturont Komolmis, a Grand Prix International Public Company Limited operatív igazgatója, mint a Bangkoki Nemzetközi Autókiállítás alelnöke kijelentette, hogy a 44. Bangkoki Nemzetközi Autókiállítás ismét minden szempontból sikeres rendezvény volt. A résztvevő autó- és motorgyártók, valamint üzleti szereplők száma az előzőhöz képest megnőtt.

Ennek eredményeképpen a rendezvény hangulata élénk és nagy figyelmet kapott látogatók részéről. A látogatók száma idén 1.820.459 fő, ami meglehetősen hasonló az előző évhez. Ami a rendezvényen belüli autó- és motorfoglalásokat illeti, a foglalások összmennyisége 45.938 darab volt. Ez 35,5%-os növekedést jelent a 2022-es évhez képest, amikor is a rendezvényen összesen 33.936 darabot foglaltak le.

Ezen belül az idei motorkerékpár-foglalások száma körülbelül 3.098 darab, ami 56,7%-os növekedést jelent az előző évhez képest. Körülbelül 870 darab elektromos motorkerékpár került foglalásra (a Honda motorkerékpárok gyártója és forgalmazója, a Thai Honda Co., Ltd. nem kíván tájékoztatást adni a rendezvényen belüli foglalások mennyiségéről).

A vártnál nagyobbak azok a tényezők, amelyek látogatásra buzdítják a fogyasztókat, akik kifejezik járművásárlási szándékukat a rendezvényen. Az egyik fontos tényező az, hogy az üzemeltetők több mint 50 új autómodellt, köztük kisebb változtatásokat és modellváltásokat, valamint elektromos járműveket mutattak be a rendezvényen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Bangkok International Motor Show 2023 SUZUKI motorcycles Bangkok International Motor Show 2023 Triumph Bangkok International Motor Show 2023 STROM Bangkok International Motor Show 2023 Thai Honda Bangkok International Motor Show 2023 YAMAHA Bangkok International Motor Show 2023 Ducati 44 Bangkok International Motor Show 2023 Bangkok International Motor Show 2023 ALPHA VOLANTIS cimlap Bangkok International Motor Show 2023 BMW MOTORRAD Bangkok International Motor Show 2023 Vapor Bangkok International Motor Show 2023 Kawasaki by golf Bangkok International Motor Show 2023 PENTINUM Bangkok International Motor Show 2023 Harley Davidson by Fluke Bangkok International Motor Show 2023 Ambassador GP e RACING Bangkok International Motor Show 2023 Harley Davidson Bangkok International Motor Show 2023 JUST CAR JUST LOAN Bangkok International Motor Show 2023 Royal Enfield

Ez segített arra ösztönözni a látogatókat, hogy bátran jöjjenek az eseményre. Miközben a Közegészségügyi Minisztérium különböző COVID-19-re vonatkozó intézkedései enyhültek, az emberek alapos beoltásával együtt lehetővé tették a gazdasági tevékenységet. Ennek eredményeképp a gazdaság fellendülésnek indult, és az emberek jobban bíznak vásárlásaikban.

Ráadásul a Bangkoki Nemzetközi Autókiállításon a szépen megnövekedett autó- és motorfoglalások száma mellett a hajók és a jet-skik népszerűsége is exponenciálisan nő. Ennek következtében mintegy 143 hajót és jet-skit foglaltak le a rendezvényen – 126 darabot a Siam Watercraft, a Cranchi, a Monterty és a Seadoo forgalmazójától, valamint 17 darabot a YAMAHA-tól.

Jaturont úr azt is elárulta, hogy az elmúlt időszakban az autóipari cégektől, a motorkerékpár-gyártó cégektől és az autóipari vállalkozóktól mindig nagy bizalom érkezett a Bangkoki Nemzetközi Autókiállítás felé: részt vettek az eseményen, bemutatták és kiállították az új autóipari technológiát és azok innovációit, valamint csodálatos mennyiségű pénzt fektettek be a standok építésébe és látványos bemutatókat is tartottak.

A mostani siker azonban valószínűleg nem csak a szervezőbizottságnak köszönhető, hanem a thaiföldi emberek támogatásának is, akik hozzájárultak mind az autóipar, mind Thaiföld népszerűsítéséhez, hogy a thaiföldi emberek ugyanolyan jól tudnak teljesíteni, mint a külföldiek. Ez megerősíti, hogy ez az első számú autókiállítás Thaiföldön, az ASEAN első számú autókiállítása, amely valóban világszínvonalú kiállításokkal összehasonlítható.

A „45. Bangkoki Nemzetközi Autókiállítás 2024” eseményre 2024. március 27. – április 7. között kerül sor az Impact Challenger 1-3, Muang Thong Thani-ban.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük