HírekMotor felszerelésMotorok

3 év garanciát ad az év végéig vásárolt fedélzeti kamerákra a Mio

Mio meghosszabbított garancia fedélzeti kamerákraA világ vezető fedélzeti kamera gyártója most nemcsak a megbízhatóságot és kiváló minőséget garantálja vevőinek, hanem további egy év ingyenes gyártói garanciát is kínál az akcióban szereplő modellekre*. A 2023. március 1. és december 31. között vásárolt Mio MiVue™ autós és motoros készülékeknél így nem kettő, hanem három év garanciával számolhatnak a dashcam tulajdonosok.

A menetrögzítő kamerát keresők egyre tudatosabbak. Olyan készüléket szeretnének, amely rossz látási viszonyok között is éles és tiszta felvételeket készít, parkoló üzemmódban is működik, vezetéstámogató funkciókkal segíti a sofőrt, vagy akár a hátsó kamerával együtt kiegészülve szinte teljesen körbe látja az autót. A Mio™ fejlesztői folyamatosan azon dolgoznak, hogy kielégítsék a fogyasztók ezen igényeit, és a készülékekbe beépítsék a legújabb technikai vívmányokat.

Magas minőség: 50 teszt minden terméken

A piacon a Mio™ az egyetlen olyan fedélzeti kamera márka, amely az autóelektronikai iparban nagy múltra tekint vissza, és amely a K+F-től kezdve a tesztelési létesítményekig mindent maga végez. Az elektromágneses teszttől a magas és alacsony üzemi hőmérséklet teszten keresztül, a videófókuszálás-tesztig számos mérnök és technikus több mint ötven tesztet végez minden terméken, hogy a legjobb minőséget és funkcionalitást biztosítsák a készülékeknek.

Ám nem csak a fejlesztés és gyártás, de az értékesítés és az értékesítés utáni szolgáltatások is a Mio™ felügyelete alatt zajlanak, ezáltal pedig a márka a legjobb támogatást tudja nyújtani az ügyfeleknek.

Akciókamera szelíd motorosoknak: Mio MiVue™ M760D dual motoros dashcam

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Széles kínálat: belépő szinttől a csúcskategóriáig

A Mio™ most egy újabb szintet lép az ügyfélkiszolgálás terén azzal, hogy egy évvel meghosszabbítja autós és motoros fedélzeti kameráira az ingyenes gyártói garanciát¹. Így a 2023. március 1. és december 31. között megvett modellekre a vásárlás időpontjától számítva három év garanciát vállal a Mio™.

A kiterjesztett garancia ugyanúgy érvényes az belépő szintű modellekre, mint a felső kategóriás készülékekre, így akár a márka csúcsmodellje, a MiVue™ 886 is beszerezhető most a kibővített garanciával. Sőt, hátsó és duál kamerák is elérhetők az ajánlatban²!

* A kiterjesztett 3 éves garanciával rendelkező termékek: C540/541, C545, C560, C570, C580, C380Dual, C588T, J60, J85, 731, 732, 733, 792, 795, 798/Pro, 798Dual/Pro, 812, 818, 848, 886, M760D, M700, M40, A30, A50
¹ Az ingyenes kiterjesztett 3 éves garancia nem terjed ki a kiegészítőkre (autós tartó, autós töltő), ezekre továbbra is 3 hónap gyártói garancia van érvényben.
² A Mio fenntartja a jogot az ajánlat módosítására, felfüggesztésére, törlésére vagy megszüntetésére, ha annak megvalósítása rajta kívül álló okok miatt meghiúsul.

A Mio™-ról

A Mio™ olyan termékeket fejleszt és kínál, melyek jobbá teszik mindennapjainkat akár a munkában, akár a volán mögött. A márkát 2002 májusában alapították, ma már Taiwanban, Kínában, Dél-Kelet Ázsiában, Kelet- és Nyugat-Európában, valamint a Közel-Keleten működik. Az átgondolt tervezés eredményeként – beleértve a kutatást, a speciális gondolkodásmódot és a körültekintő döntéshozást – a Mio™ olyan termékek és megoldások következő generációját alkotja meg, amelyek megfelelnek a felhasználók folyamatosan változó biztonsági és wellness igényeinek.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük