HírekMotorbemutatóMotorok

2024-ben új köntösben a Honda Gold Wing és a Rebel modellcsalád

Honda CMX1100 Rebel 2024A GL1800 Gold Wing és a GL1800 Gold Wing Tour, azaz a Honda két korszakalkotó túramotorja új festésekkel válik még vonzóbbá, csakúgy, mint a közkedvelt CMX500 és a CMX1100.

A Honda Gold Wing már a 999 cm3-es ősmodell 1975-ös bemutatkozásakor ikonná vált, s azóta is a kényelmes, stílusos és minőségi utazómotorok legjobbjaként tekinthetünk rá.

Sikertörténete 2024-ben is folytatódik, mégpedig új, látványosabb változatokkal. A Honda egyedülálló, duplakuplungos (DCT) erőátvitelével felszerelt Gold Winghez elérhetővé válik a Matt Armoured Green Metallic szín, amit remekül kiegészítenek a hathengeres erőforrás barna árnyalatú alkatrészei. Emellett a légzsákkal és DCT-vel felszerelt GL1800 Gold Wing Tourhoz is két vadonatúj fényezés közül választhatnak a motorosok.

Honda Gold Wing 2024
Honda Gold Wing Tour 2024

Ezek név szerint a Heavy Gray Metallic – Graphite Black elemekkel és barna motorburkolatokkal – , valamint a Pearl Glare White, melyet szintén Graphite Black betétek tesznek még feltűnőbbé. Természetesen ezentúl is elérhető a közkedvelt Beta Silver-Iridium Gray Metallic összeállítás, viszont a Gold Wing Tour DCT nélküli kivitele kizárólag az elegáns Heavy Gray Metallic árnyalatban lesz kapható.

Töretlen népszerűségnek örvend a Honda A2-es jogosítvánnyal is vezethető, soros, kéthengeres cirkálója, a CMX500 Rebel, mely 2021 és 2022 után idén is Európa legkelendőbb custom motorkerékpárja. Ez persze nem meglepő, hiszen könnyen kezelhető és igencsak gazdagon felszerelt – egyebek mellett a váltófokozat-visszajelző, a nyomatékhatárolós tengelykapcsoló és a minden elemében LED-es világítás is alapáras.

Honda Gold Wing 2024
Honda Gold Wing 2024

Továbbra is megrendelhető a típus a – 2023-ban megismert – Gunpowder Black Metallic színben, továbbá két új változat érkezik a kínálatba Seal Silver Metallic és Matt Laurel Green Metallic néven. Emellett a fejidommal, szemet gyönyörködtető, steppelt nyereggel, és teleszkópvédő gumiharmonikával felszerelt Rebel S is új, Titanium Metallic fényezést kap.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Modern, XXI. századi bobberként a Rebel 1100 a minimalista irányzatot követi, tehát laza üléshelyzetű, higgadt cirkálásra született, ugyanakkor a szűk szerpentineken is elemében van, köszönhetően az 1084 cm3-es, soros, kéthengeres erőforrás rugalmasságának és kiemelkedő teljesítményének.

Népszerűségére jellemző, hogy a CMX1100 Rebel idén a második legnépszerűbb custom motorkerékpár lett Európában a CMX500 Rebel mögött. Hogy megőrizze előkelő helyezését, az 1100-as is új, Glint Wave Blue Metallic és Iridium Gray Metallic színben vihető haza 2024-ben.

Honda CMX500 Rebel 2024
Honda CMX500 Rebel 2024

Ezzel szemben a tavaly bemutatott, formatervezett fejidommal és keményfalú táskákkal felszerelt CMX1100T továbbra is Gunmetal Black Metallic fényezést visel, de 2024-ben már bronzszínű kerekek díszítik a hosszú túrákra tervezett, rendkívül kényelmes utazómotort.

A Honda újdonságai hamarosan Magyarországon is megkezdik a hódítást: a GL1800 Gold Wing és a Gold Wing Tour decemberben, míg a CMX500 és CMX1100 Rebel 2024 elején érkezik a kereskedésekbe.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük