Hírek

2019 Top 10 – Ezek voltak a legérdekesebb cikkeink

 

3. Újra volt motorkiállítás idén, bár egy kicsit másképp

Hogy mennyire hiányzik a magyar motoros rendezvények palettájáról egy nagyszabású motoros seregszemle, azt jól mutatja, hogy a januári beharangozó hírünk milyen sok olvasó érdeklődését keltette fel. A Hungexpón megrendezett Budapest Motor Fesztivál megszűnése után a Devils MC élesztette újra a MotorShow-t, ezúttal a Tüske csarnokban. Májusban aztán Edina videós tudósítást is készített a kiállításról.

Januárban még semmi konkrétumot nem lehetett tudni sem a kiállítókról sem az egyéb programokról, ahogy például most sem tudom azt, hogy 2020-ban tervezik-e a folytatást a szervezők. Személy szerint abban reménykedek, hogy lesz kiállítás, de nem esik majd egybe a Nemzetközi Női Motoros Nappal, így akár a Csajok a motoron is megjelenhetne, mint kiállító.

2. Peleskey Bence interjú

Nem tagadhatjuk, hogy mégiscsak nők vagyunk, és mint ilyen, szeretjük a szemünket legeltetni a szépen kidolgozott férfi testeken. Az olyanokon, mint pl. Peleskey Bence fotómodellnek is van. Ráadásul Bence a Café Racerek szerelmese, tehát nem pusztán öncélú férfitest mutogatás volt az értelme a vele készült beszélgetésnek.

Habár néhány olvasónk sérelmezte, hogy a portálunkon “ilyen cikkeket” jelentetünk meg, aminek nincs köze a motorozáshoz, az, hogy ez az írás végül a második legolvasottab 2019-es cikkünk lett, azért mégis azt bizonyítja, hogy olvasóink kíváncsiak az ilyen tartalomra is.

1. Rein Zsuzsi halálhíre

Az eslő helyen sajnos ismét egy szomorú hír állt, ugyanúgy, ahogy 2018-ban is. Egy motoros baleset mindig megrázza az olvasókat és az egész motoros társadalmat, amikor pedig motoros nő az áldozat, az többszörösen is sokkoló. Zsuzsit ráadásul sokan ismerték személyesen is, ezért nemcsak itt az oldalon olvasták a balesetéről szóló hírt, hanem a Facebook csoportban is sokan fejezték ki részvétüket a sajnálatos baleset miatt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ahogy ilyenkor lenni szokott, mineki próbálta megfejteni a baleset okát, azt, hogy hogyan lehetett volna elkerülni, és megpróbáltuk levonni a tanulságot, hogy sajnos sok esetben hiába az óvatos vezetés és a rutin, vannak esetek, amikor nem rajtunk múlik. A mi dolgunk az,hogy azt, ami tőlünk telik maximálisan megtegyük, és vigyázzunk mindig magunkra.

Szomorúan emlékezünk Zsuzsira és az összes többi motorosra, akik idén nem értek haza…

 

Minden motoros társunknak azt kívánom, hogy jövőre minden motoros útjukról egészségesen, balesetmentesen térjenek haza! És emellett kívánok sikereket a munkában, szerelemben, barátságban, karrierben, a családi életben is.

Olvassátok a Csajok a motoron oldalt 2020-ban is!

 

Kép: Rf123

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük