Hírek

2019-ben ezt gondoljátok a Csajokamotoron.hu-ról

kerdoiv 2019 eletkorElmondhatjuk, hogy a válaszadóink körülbelül fele hetente több alkalommal meglátogatja az oldalt és ebbe nagyjából az összes rovat beletartozik. Egyedül a CsamClub.hu oldalon a Dumaláda, vagyis az élő chat az, amit kevesen látogatnak, de ennek az lehet az oka, hogy akinek nincs legalább 30 hozzászólása a fórumon, annak a dumaláda meg sem jelenik. Hajrá! Érdemes hát fórumozni, ha chatelni is szeretnél.

A legnagyobb érdeklődésre számot tartó témák közül magasan kiemelkedik a motoros találkozók és más motoros események beszámolói, ezt követik a Nemzetközi Női Motoros Napról szóló írások és hírek, majd a kulturális témák következnek, a motoros filmek, a motoros könyvek bemutatói és a zene sem hagyja hidegen az olvasókat. A húszas listában a 6. helyen állnak a tetoválásokról szóló írások, ami felveti az ötletet, hogy ismét kellene szervezni egy tetoválás szépségversenyt.

A CsamClub.hu látogatói első helyen a jó társaságot említették vonzerőnek, majd az érdekes témák és az eseménynaptár következnek a sorban. A közös programokat, a képgalériát és a blogokat rögtön ez után említették, és van 7 ember, aki a dumaláda miatt néz be időnként a fórumra. Egy válaszadó pedig még sosem járt ott.

kerdoiv 2019 miota motorozolLe kell vonnom a tanulságot abból is, hogy a válaszadóink nagy része még sosem vásárolt a webáruházunkban. Itt az idő bepótolni. A jobb szolgáltatás érdekében március eleje óta megújult az áruház, új domainen, egyre bővülő kínálattal próbáljuk kielégíteni a motoros nők (és férfiak) igényeit.

Habár sokan említették a válaszadók 60,8%, hogy még sosem vett részt Csajok a motoron által szervezett programon, a következő kérdésből az derült ki, hogy nagyjából ugyanennyien szeretnének részt venni bármilyen csamos eseményen. 23,4% a koedukáált programokra szavazott, 13,8% a csak nőknek szólón és 58,6% mindkét fajta programon szívesen részt vesz. Rajta leszünk az ügyön.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük