MotorbemutatóMotorok

2017-től megújul a Harley-Davidson Big Twin motorblokkja

 

harley-davidson vilagpremier 2017 10Az új Touring felfüggesztés

Az összes 2017-es Harley-Davidson® Touring motorkerékpár modell kényelmét, kezelhetőségét és teljesítményét vadonatúj első és hátsó felfüggesztés komponensek javítják. A korábbi normál Touring lengéscsillapítókhoz képest az új – emulziós technológiájú – hátsó lengéscsillapítók 15-30 %-kal nagyobb előfeszítés állíthatóságot nyújtanak a hidraulikusan állítható előterhelés egyetlen gombja segítségével.

„A hátsó rugóstagok előfeszítése most már szerszámok és levegőpumpa nélkül állíthatóak a motoros, az utas és a felszerelés súlyához.” – mondta Paul James, a Harley-Davidson Motorkerékpár tervezési igazgatója. „Ha egyszer be van állítva az előfeszítés, az nem fog leereszteni és nem igényel további utána-állítást.”

Az első villák az új Showa® SDBV™ felfüggesztés technológiát alkalmazzák, amely a patronos professzionális verseny villák csillapítási teljesítményét hozzák lineáris csillapítási karakterisztikával kisebb tömeg mellett.

Screamin’ Eagle® Performance

A Harley-Davidson Screamin’ Eagle® Performance egy sor ECE-jóváhagyással rendelkező terméket fog kínálni a Touring modellekhez, beleértve a Street Cannon Slip-On kipufogódobokat és a Heavy Breather Performance, Ventilator és High-Flow levegőszűrőket. Ráadásul az új Screamin’ Eagle® Milwaukee-Eight™ I, II, III és IV fokozatú teljesítmény növelő készletek – az ezt megengedő országokban – lehetővé teszik a motorosok számára motorjaik teljesítményének motorozási stílusuknak megfelelő maximális tuningolását; a fokozatos teljesítménynöveléstől a maximális teljesítményre való hangolásig.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)

A 2017-es Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ (CVO) modellek a tekintélyt és a teljesítményt egyesítik három korlátozott darabszámú gyári-custom motorkerékpárban.

A 2017-es CVO™ Limited modellt az új Twin-cooled Milwaukee-Eight 114 motorblokk kifinomult teljesítménye, és az új felfüggesztés következtében javult motorozási élmény és kezelhetőség erősíti. 2017-re szintén újak a Contrast Chrome Slicer kerekek és a motoros kényelme érdekében átalakított nyereg. A CVO Limited négy új színkombinációban megjelenő új custom fényezési programmal rendelkezik.

A 2017-es CVO™ Street Glide® motorkerékpár az új Twin-Cooled Milwaukee-Eight 114 teljesítményével, az új felfüggesztés kifinomult motorozási és kezelési paramétereivel, és a négy hangszórós 600 W-os Boom hangrendszerrel, amely a maga nemében utolérhetetlen hangteljesítményt és motorozási élményt nyújt. 2017-es újdonság a nyeregtáskák motoros zárása, és az egyetlen biztonsági központizáras távirányítóval vezérelt kormányzár valamint az áttervezett nyeregburkolat. A CVO Street Glide 2017-ben négy új színkombinációban kapható.

A 2017-es CVO™ Pro Street Breakout® motorkerékpár a különösen nagy teljesítményt egyesíti a hosszú, izmos, drag-racing stílusú megjelenéssel. Az élvonalbeli felületkikészítések és anyagok a CVO Pro Street Breakout-nak sötétebb megjelenést kölcsönöznek a CVO választékban. A CVO Pro Street Breakout-ot a Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™ léghűtéses V-Twin motorblokk hajtja. A háromféle felületkezelés választék egyike az új Starfire fekete/Sült alma színkombináció.

Erőteljes Cruiser választék

Az összes 2017-es Softail® modell alapfelszereltsége a nagyteljesítményű Twin Cam 103™ motorblokk, miközben az S-sorozatú cruisereket a Screamin’ Eagle® Twin Cam 110™ blokkal szerelték. A Harley-Davidson továbbra is a valaha épített legerőteljesebb cruisereit kínálja.

harley-davidson vilagpremier 2017 1harley-davidson vilagpremier 2017 3harley-davidson vilagpremier 2017 4harley-davidson vilagpremier 2017 5harley-davidson vilagpremier 2017 6harley-davidson vilagpremier 2017 7harley-davidson vilagpremier 2017 8harley-davidson vilagpremier 2017 9

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük