EseményekMotoros túra

2014 tavasz: Egy kis vezetéstechnika, egy kis Montenegró

ekime vezetestechnika montenegro 2014 4Május végére befizettünk a Motoavanturához egy montenegrói útra. Oda nem mertünk ketten menni, ezért választottuk a szervezett utat. Nem bántuk meg!

Az első este bemutatkozás volt. Itt is rengetegen érkeztek BMW GS-ekkel, így megbeszéltük, hogy a motor típusa mellé mondjuk a sisakunk színét is, hogy könnyebb legyen megjegyezzük a másikat. A társaság nagyot nézett, mikor közöltem, hogy fehér a bukósisakom és GS-sel jöttem. A szemfülesebbek hamar elkezdtek röhögni.

Árpi remek túravezető és emellett remek ember is. Mindig türelmes volt, segített mindenkinek, na meg azért elvitt bulizni is Budvában. Remek helyeket látogattunk meg és a Kotori-öbölnél tanultam meg igazán miképp kell hajtűkanyart bevenni, mert addig az is eléggé mumus volt számomra, de az egyik FJR-es készséggel segített és mutatta hogyan csináljam. Ezúton is köszönöm szépen!

Sajnos itt tapasztaltam meg az első pofonom az élettől. Az egyik saját tempós helyen elmértem magam. Mai napig nem tudom mit miért hogyan, egyszerűen arra emlékszem, hogy látom a szalagkorlátot, aztán Ákos hangját a fejemben csengeni: “Oda mész, ahová nézel!”

ekime vezetestechnika montenegro 2014 6Az elbambulásom majdnem az életembe került, de ez a mondat megmentett. MÁR VOLT ÉRTELME A VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGNEK!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ezután az incidens után megfogadtam: ha még egyszer átlépem a felezővonalat a saját hibámból fakadóan, eladom a motort. Jelentem: eltelt azóta kb 30 ezer km, nem történt ilyen.

ekime vezetestechnika montenegro 2014 11

Ja és a Durmitorban részem volt hófalak között vezetni. Gyönyörű élmény volt!

(Majd folytatás következik… 🙂 )

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

ekime6

29 éves, 3 gyermekes anyuka vagyok. 2017-ben végeztem gépjárművezető szakoktatóként a Nyíregyházi Egyetemen, gyakorlati- és elméleti oktatóként, ABCDE kategóriában. 2010 óta a szakmában mozgok. Többek között autósiskolánál és műszaki vizsgabázison is dolgozom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük