KultúraMotoros zene

180 fokos zenei fordulat a Touch Me Not-nál! Ezt figyeld!

touch me not kucsera lillaSzakított a „cukisággal” a pop/metál-t játszó Touch Me Not zenekar, februárban megjelenő 5 számos EP-jükön már gonoszabb vizekre eveznek.

Géczi Eszti távozása után, a helyére érkező Korbeák Norbival felborult a nemek egyensúlya, ami a közeledő EP anyagán is jól hallható majd. „Most, hogy tesztoszteron többségbe kerültünk, nincs mit tenni, nem lehet már cuki metált játszani…” – vallja be Kucsera Lilla, a zenekar frontembere.

A most debütáló ’Holnaptól’ c. daluk az új zenei irány első képviselője. A zenekar elmondása szerint ez egy „kísérleti metál”, mivel hangzásban egy picit eltér a többi daltól, súlyosabb breakdown-ok vannak benne, de nem fognak csalódást okozni a hamarosan megjelenő kislemezzel.

Az új dalban vendégeskedik a Lost Continent zenekarból ismert Bokodi Bálint, aki kérdés nélkül igent mondott felkérésükre. „A dal a férfi-nő, nappal-éjszaka pólusról szól egy életképtelen kapcsolat tükrében, melyhez úgy gondoltuk, hogy passzolnának a Bálint-féle scream-ek, így kiegészítve Lilla énekét” – árulja el Varga László, gitáros.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Február 22-én a Kuplungban hallhatjátok idén először az új felállásban a zenekart!

A klipet a Svnseas frontembere, Kiss Peter John készítette a Sidelight Stúdióban, a smink Sophie Luter érdeme.

És íme az új dal:

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük