fbpx

11 éves a Zorall

zorallTelik az idő, rohannak az évek. A Zorall együttes immáron a 11. életévébe lépett.

 

A 2002. február 2-án alakult banda méltó módon szerette volna megünnepelni ezt a páratlan számot, s ezért szombaton farsangi bulival egybekötött szülinapot szerveznek.

Pontosan jól jött ki, hogy februári születésű a zenekar, hiszen a farsangi hónap miatt, még látványosabbá, ötletesebbé lehet tenni az eseményt. Nemcsak a Zorall tagjai öltöznek be valamilyen mókás jelmezbe, hanem a rajongók is megtehetik.

 

A 11 év alatt szépen kinőtte magát az együttes, hiszen országszerte szeretik a zenéjüket, ami igazi táncolós, bulizós dalokból áll, felelevenítve a régi magyar slágereket. Erről gondoskodik Szendrey „Szasza” Zsolt Károly, Lévai-Hangyássy László „Hangya”, Weisz „Kicsi” László, Barbaró Attila és Boros Péter „Pöpi”.

A színpadi show-t pedig a gyönyörű táncos lányok, Szendrey Dóri és Weiszné Icuka teszik igazán egyedivé, akik mindig új koreográfiákkal, fellépő ruhákkal és tüzes műsorelemekkel próbálnak a közönség kedvében járni.

A családias hangulatú bulikról is híres banda, akik megünneplik a karácsonyt, a szilvesztert, és sörolimpiát szerveznek, egy hatalmas rock farsangra várja a nagyérdeműt a Club 202-ben.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x