CsajokHírekMotoros divat

10 nap, 10 művész, 10 sisak, 10 év a férfiak egészségéért

The Distinguished Gentleman's Ride bukósisak aukcióA férfiak egészségéért folytatott tíz évnyi dapper motorozás megünneplésére a The Distinguished Gentleman’s Ride és sisakpartnerünk, a Hedon 10 művészt hozott össze a világ minden tájáról, hogy 10 egyedi sisakot készítsenek, amelyeket 2021-ben árverésre bocsátanak.

Mindegyik művész kapott egy sisakot, és azt a kihívást, hogy készítsen egy általa választott mesterművet, amely kifejezi művészi stílusát ezen a szokatlan felületen.

Ha valamelyik sisak megtetszett és szeretnél licitálni, jó tudni, hogy minden sisak XL méretű, és ECE által jóváhagyott. Bár lehet, hogy illeszkednek a fejedhez, és közúti használatra is jóváhagyják őket, a kandallópárkányra talán jobban illenek majd, mivel mindegyik teljesen egyedi tervezésű, inkább gyűjtői darabnak számít.

Az árverés 2021. október 10-én 21:00 UTC-kor ér véget, és a teljes bevételt közvetlenül a The Distinguished Gentleman’s Ride jótékonysági partnerének, a Movembernek ajánlják fel.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük