A Munro e-bike - retro stílusú és fájdalmasan lassú - Csajokamotoron.hu - Motoros nők közösségi- és hírportálja
  2017. április 24. hétfő           György, Debóra napja van, holnap: Márk, Márkó, Márkus

A Munro e-bike - retro stílusú és fájdalmasan lassú

munro motor e bike 2017 3A Munro Motor egy kínai székhelyű cég, és semmilyen módon nem kapcsolódik az új-zélandi Burt Munro családjához, a névválasztás mindössze tisztelgés a sebességrekorder előtt.

 

A Munro 2.0 Zack Wong víziója. Úgy látja, hogy minden ázsiai ember a közeljövőben le fogja cserélni a rendkívül környezetszennyező robogókat elektromos kerékpárokra és elektromos motorkerékpárokra.

A kérdés már csak az, hogy a Munro név és az ikonikus Indian motorokra hajazó jó kinézet vajon segíti-e majd az eladást. Lehet, hogy nem, annak tudatában, hogy ennek a járgánynak a végsebessége mindössze 28 mérföld óránként.

HIRDETÉS (x)

A súlya egyébként hasonló a piacon kapható elektromos kerékpárokéhoz, mindössze annyi a különbség, hogy a Munro-n nincs pedál, tehát ha elfogy a szufla, akkor bajban vagy. Kivéve persze, ha épp lábnapod lenne az edzőteremben.

A műszaki leírás szerint 1 vagy 2 akkumulátor van elrejtve a hátsó kerék két oldalán, mindegyik egyenként 30 mérföldes út megtételéhez elegendő energiát tárol. Viszont USB port segítségével folyamatosan töltött állapotban tarthatod a telefonod, hogy ha szükséges, telefonos segítséget is tudj kérni.

A Munro 2.0 ára kínában 800-1200 $ (235 000-350 000 Ft) között mozog felszereltségtől függően, de várhatóan áprilistól kapható az Egyesült Államokban is, ahol a bevezető ára 1700 $ (kb. 500 000 Ft) lesz.

Neked kéne egy ilyen pofás kis e-bike?

munro motor e bike 2017 1munro motor e bike 2017 1munro motor e bike 2017 1

NyomtatásE-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Kövess bennünket

Motoros filmadatbázis

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.