Nyerj belépőjegyet a Lakeside Rock&Roll and US Car Weekendre! - Csajokamotoron.hu - Motoros nők közösségi- és hírportálja
  2017. június 23. péntek           Zoltán, Édua napja van, holnap: Iván

Nyerj belépőjegyet a Lakeside Rock&Roll and US Car Weekendre!

lakeside 2017 2Húsz nap múlva nyitja meg kapuit Agárdon 24. alkalommal a legendás rockabilly fesztivál és amerikai autós találkozó Cactus szervezésében. Jó időben és jó arcokban nem lesz hiány, és a talpalávaló is biztosítva lesz mind a négy napon.

 

A The Prison Band frontembere már második évtizede szervezi lelkesen a tóparti rockabilly fesztivált, ami az 1950-60-as évek hangulatát idézi. Itt a csajok csinos, pörgős szoknyában ropják a táncot a vízparton, a jampik pedig hatalmas amerikai autókban cirkálnak fel s alá bevaxolt frizurájukkal. Már ezért a látványért megéri ide eljönni.

A hangulat minden évben ugyanolyan jó, miközben évről-évre fejlődik, változik, javul a szervezés, a kemping ellátása, a kajáspavilonok. A törzsközönség is nagyrészt ugyanaz, miközben mindig kerülnek új arcok, és lassan a következő generáció is belenő ebbe a hangulatba.

HIRDETÉS (x)

Ezt bizonyítja az is, hogy a számtalan, két helyszínen futó koncertekmellett szórakoztató programokkal, játékos vetélkedőkkel is készülnek minden évben a szervezők, és immár a gyerekekre is gondolnak. Nekik is van játszótér, és nekik is van külön vetélkedő, amiben legyőzhetik egymást, amír a szüleik a sörivó versenyen, a röplapda bajnokságon, vagy a vizi táncversenyen indulnak.

A kemping adottságai is tökéletesek egy ilyen rendezvényhez, hiszen a bérelhető házikók mellett rengeteg sátorhely is várja az ide érkezőket. A Velencei tó tökéletes kikapcsolódást nyújt napközben a strandolni, napozni vágyóknak, akiknek ilyenkor sem kell nélkülözniük a rockabilly muzsikát - a vízparti színpadon játszanak a zenekarok napközben.

Estefele jöhet a piperészkedés, és a nagysátorba költözik a szórakozni vágyó tömeg. Itt folytatódik hajnalig parti, pörögnek a lányok, pörgetik őket a jampecok.

Ha te is részese szeretnél lenni ennek a hangulatos forgatagnak, van egy jó hírem: most megnyerheted a saját és táncpartnered belépőjegyét, ha az alábbi linkre kattintva regisztrálsz 2017. július 2-ig. A játékban résztvevők között egy darab kétszemélyes heti jegyet sorsolunk ki az agárdi Lakeside Rock&Roll and US Car Weekendre összesen 22 000 Ft értékben.

Kattints ide a regisztrációhoz!

Találkozunk 2017. július 6-9. között Agárdon a Park Kempingben!

lakeside 2017 4lakeside 2017 4

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.