Úsztál már friss tetoválással? - amit nem szabad... - Csajokamotoron.hu - Motoros nők közösségi- és hírportálja
  2017. június 23. péntek           Zoltán, Édua napja van, holnap: Iván

Úsztál már friss tetoválással? - amit nem szabad...

tattoo summerA tetováltatók többsége betartja azokat a szabályokat, amelyeket a tetoválók elmondanak. Ezek között van az is, hogy tilos a friss tetoválást vízben áztatni. Egy texasi férfi meghalt emiatt...

A 31 éves texasi férfi 5 napos tetoválással ment úszni a Mexikói-öbölbe. 3 nappal később kórházba került, majd rohamasona elkezdett leépülni, s végül meghalt.

Egy orvosi szaklap, a British Medical Journal legújabb számában jelent meg az eset leírása. A férfi lábán viselte a tetoválást, s az úszást követően pár nappal elkezdett fájni a lába, rázta a hideg, lázas volt, s a tetoválása körül bepirosodott a bőr.

HIRDETÉS (x)

A Texasi Egyetem Orvosi Központjának gyakornoka, Dr. Nicholas Hendren így nyilatkozott az esetről: "A beteg állapota a nap folyamán gyorsan romlott: 12 óra leforgása alatt a szeptikus sokk kezdeti fázisából életveszélyes állapotba került. Röviddel a bekerülése után lélegeztetőgépre kellett tennünk, és erős antibiotikumokat kapott. Agresszív rehabilitációt kezdtünk, ám az állapota ezt követően ismét romlani kezdett, végül két hónappal a kórházba kerülése után belehalt a szeptikus sokkba."

Az orvosok nem azért hozták nyilvánosságra az esetet, hogy a tetováltatástól rettentsék el az embereket, hanem azért, hogy figyeljenek oda az előírások betartására, ami a gyógyulási időszakot illeti.

Forrás: nlcafe.hu

Fotók: Invictus Tattoo, CNN

tetovalas fertozes

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.