Hevik-termékek mindenkinek! Nézd csak! - Csajokamotoron.hu - Motoros nők közösségi- és hírportálja
  2017. június 23. péntek           Zoltán, Édua napja van, holnap: Iván

Hevik-termékek mindenkinek! Nézd csak!

Hevik dzsekiKét új motoros kabáttal és farmerrel is készült a Hevik. A Madsen dzseki letisztult és nagy előnye, hogy a gyár kifejezetten azokra a hölgyekre is gondolt, akik a szűkítettebb fazont részesítik előnyben, hiszen a női változat szépen karcsúsított.

A Vintage fazonja és színei feltűnőbbek, de még mindig egy roppant ízléses kabátról beszélünk, ráadásul a textil, amiből készült, jó alternatívája lehet a bőrnek, hiszen egyszerre kényelmes és biztonságos.

Mindkét dzseki derékban és csuklóknál is szűkíthető, bőr betétes, van kivehető bélésük és rendelkezik a szükséges CE bizton sági tanúsítvánnyal! 

HIRDETÉS (x)

Nadrágok terén újdonság a Titan és a Stone fantázianevet viselő farmer. Két nagyon különböző designt kaptunk, ezzel is szélesítve a palettát, hiszen minden motoros mást szeret. Természetesen nem hiányozhat belőle a Kevlar betét, ami igazán biztonságossá teszi szettünket. 

Hevik kabatHevik kabatHevik kabat

 

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.