Kisbaba a bukósisakban - Csajokamotoron.hu - Motoros nők közösségi- és hírportálja
  2017. július 26. szerda           Anna, Anikó napja van, holnap: Olga, Liliána

Kisbaba a bukósisakban

motoros kisbaba 2017 3Erzsike fotós, de emelett motoros is. Hálás feladatot kapott, amikor egy motoros apuka érkezett hozzá fotózásra.

A legtöbb fotós imád újszülötteket fényképezni, hiszen nagyon hálás feladat egy olyan szuszogó babát fényképre álmodni, aki pár héttel korábban még a pocakban lakott. Gondolom megvannak a sablon beállítások az ilyen újszülött fotózásokhoz, így lelkesítő lehet a változatosság.

Egy motoros-fotós számára pedig mi is lehetne annál nagyobb élmény, mikor a motoros apuka a motoros csecsemővel motoros témájú képeket szeretne készíteni. Erre tuti nem lehet nemet mondani.

HIRDETÉS (x)

Persze Fehér-Tarcsi Erzsébet fotósként biztosan nem mond nemet semmilyen felkérésre, viszont amire leglekesebben mond igent, az egy ilyen fotósorozat: a pár napos pici Kristóf baba a bukósisakban, motoros apukája kesztyűjében, az izmos apuka vállán...

A te babáidról készült ilyen sorozat? Ha lesz kisbabád, szeretnél ilyen képeket?

motoros kisbaba 2017 8motoros kisbaba 2017 8motoros kisbaba 2017 8motoros kisbaba 2017 8motoros kisbaba 2017 8motoros kisbaba 2017 8motoros kisbaba 2017 8

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Kövess bennünket

Weboldalunk a látogatói élmény növeléséhez cookikat (sütiket) használ. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütik használatát.